Epson WorkForce WF-100W hordozható nyomtató teszt

Epson WorkForce WF-100W hordozható nyomtató
Epson WorkForce WF-100W hordozható nyomtató

Jó minőségű nyomtatás bárhol, bármikor

  •  Hordozható, elfér egy aktatáskában
  •  Tökéletes megoldás szerződések nyomtatására
  •  Jó nyomtatási minőség
  •  Praktikus, egyszerű használat
Aktuális ár

Epson WorkForce WF-100W hordozható nyomtató nyomtató - részletes információk
Márka Epson
Technológia Tintasugaras
Nyomtatási mód Színes
Oldal / perc Színes / FF 43928
Felbontás 5760x1440 DPI

Speciális megoldást nyújt ez az Epson nyomtató, ugyanis egy hordozható készülékről van szó. Ehhez tökéletesen igazodnak a kompakt méret és a praktikus extra funkciók. Ha olyan gépre van szükséged, amit magaddal tudsz vinni, vagy csak könnyedén mozgatható, akkor ezt neked találták ki.

Egy tintasugaras masinával van dolgunk, ami képes színesben is nyomtatni. Sőt. Kifejezetten jó minőségben teszi ezt. Az 5760×1440 DPI-s felbontás még sok hagyományos asztali gépet is leköröz. Nyilván azért ennek a készüléknek meg is kérik az árát, de ez semmit sem változtat a remek minőségen.

Ez a masina gond nélkül befér majd egy egyszerű aktatáskába, így tökéletes lehet szerződések és dokumentumok nyomtatására.

A nyomtatási sebesség közepesnek mondható. Nyilván valamivel lassabb lesz, mint egy lézeres masina, de ez törvényszerű is. Percenként 4 darab színes vagy 7 darab fekete-fehér oldalt képes feldolgozni.

Az Epson márka nagy előnye, hogy szuper toner kazettáik vannak. Így ha az eredeti patronos utántöltés mellett döntesz, akkor jó választás lesz ez a gép. Ezt egyébként a drágább masinák esetében javaslom is, mert befolyásolhatja a garanciát.

Egy hordozható masina nem érne sokat, ha nem lehetne hozzá kényelmes és praktikus módon csatlakozni. Szerencsére itt ez is adott. Megtalálható az USB port is, de akár Wi-Fi-n keresztül is tolhatod rá az anyagot. Emellett támogatja az Apple AirPrint-et, a Google Cloud Print-et és az Epson iPrint-et is. Így közvetlenül mobilról is nyomtathatsz majd.

Ez a masina gond nélkül befér majd egy egyszerű aktatáskába, így tökéletes lehet szerződések és dokumentumok nyomtatására. Akár egy kávézóban, irodában, vagy bárhol, ahol szükséged van rá.

Ezt a gépet elsősorban azoknak tudom ajánlani, akiknek tényleg szüksége van a hordozhatóságra. Ebben az esetben szuper hasznos és praktikus lesz az Epson nyomtatója. Ha viszont csak otthon csücsülne az íróasztalon, akkor ennyiért valószínűleg találsz jobb készüléket is.

Epson WorkForce WF-100W hordozható nyomtató nyomtató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hordozható, elfér egy aktatáskában
  •  Tökéletes megoldás szerződések nyomtatására
  •  Jó nyomtatási minőség
  •  Praktikus, egyszerű használat

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További nyomtató tesztek