Esperanza EHA006 FROGGY párásító teszt

Esperanza EHA006 FROGGY párásító
Esperanza EHA006 FROGGY párásító

Szuper olcsó ár, brutális teljesítmény

  •  Mókás béka dizájn
  •  Egyszerű használat
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Klarstein VapoAir Opal párásító
Klarstein VapoAir Opal párásító
Aktuális ár
Concept ZV1000 Perfect Air párásító
Concept ZV1000 Perfect Air párásító
Aktuális ár
Esperanza EHA006 FROGGY párásító
Esperanza EHA006 FROGGY párásító
Aktuális ár

Esperanza EHA006 FROGGY párásító párásító - részletes információk
Márka Esperanza
Pára típusa hideg
Párásító teljesítmény 300 ml/óra
Víztartály mérete 3,5 liter

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy ennek a párásító készüléknek tényleg lélegzetelállító az ár-érték aránya. Míg a hasonló párakibocsájtással rendelkező gépek a néhány tízezres árkategóriában vannak, addig ehhez a masinához tízezer forint alatt is hozzájuthatsz. 

Mielőtt rátérnénk a specifikációkra, szeretném megemlíteni a Froggy párásító külsejét. Mármint komolyan. Láttad, hogy ez egy béka?! A kisebb gyerekek imádni fogják. Képzeld el, ahogy hazaviszel egy egyszerű fehér doboz alakú párásítót és unottan bólogatnak, hogy ‘oké, ez tök jó’. És most képzeld el, ahogy beállítasz egy békával, ami párát fúj a szobába! Ha vannak gyerekeid, akkor nem kell magyaráznom a kettő történet közötti különbséget. 

Szuper-szuper, béka formájú párásító. De ez még koránt sem minden! A készülék 300 ml nedvességet juttat a szobába óránként. Ez a teljesítmény azokra a párásítókra jellemző, amiket nagyjából ennek az árnak a négyszereséért vásárolhatsz meg! Szerintem ez abszolút lenyűgöző. 

Az utánpótlást egy 3,5 literes víztartály biztosítja, amit felülről könnyedén megtölthetsz. Amit viszont negatívumként tudnék megemlíteni, hogy egyszerre legfeljebb 12 órán keresztül tudod működtetni a készüléket. A páratermelés egy egyszerű tekerő segítségével szabályozható, 3 fokozaton. 

Ahogy a képen is láthatod, ez a készülék egy elég egyszerű konstrukcióval bír. Emiatt extra funkciókra nem nagyon kell számítanod, csak az abszolút alapokra. Azért az automatikus kikapcsolás és a vízszint csökkenés riasztó be van építve, de ezzel ki is merült a békuci plusz tudása. 

Az az őszinte igazság, hogy első ránézésre gyerekszobákba ajánlanám ezt a kis masinát. Viszont azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ilyen áron, ekkora teljesítményt sehol máshol nem fogsz találni. Szóval gyerekkel vagy gyerek nélkül, ha szeretnéd jó áron megúszni a párásító vásárlást, akkor keress helyet a modern nappalidban egy jó fej békucinak! 

Esperanza EHA006 FROGGY párásító párásító összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Mókás béka dizájn
  •  Egyszerű használat

Hátrányok:

  •  Gyakorlatilag nulla extrával rendelkezik
  •  Nem minden lakásban van helye egy kedves kis békának

További párásító tesztek