ETA Supersonic 1231 90000 kézi porszívó teszt

ETA Supersonic 1231 90000 kézi porszívó
ETA Supersonic 1231 90000 kézi porszívó

Multifunkciós masina

  •  Multifunkciós kialakítás
  •  Akár a padlót is felporszívózhatod vele
  •  Professzionális gép, nagy teljesítmény
  •  Számos hasznos kiegészítő
Aktuális ár

ETA Supersonic 1231 90000 kézi porszívó kézi porszívó - részletes információk
Márka ETA
Teljesítmény -
Felületek Padló, multifunkciós
Bővítmények száma 3

Az ETA Supersonic kézi porszívóját leginkább azoknak ajánlanám, akik sokoldalú, professzionális megoldást keresnek, és nem bánják, ha kicsivel többet kell költeniük ezért. Ez a masina igazi nagyágyú, egy kicsi testbe zárva. Ráadásul a legtöbb kézi porszívótól eltérően, őt akár még a padló tisztítására is használhatod.

Itt egy 2 az 1-ben kézi porszívóról van szó, ami azt jelenti, hogy a sok hasznos kiegészítő mellett megtalálható a csomagban egy hosszú porszívócső is. Ennek segítségével a kézi porszívó hagyományos rúdporszívóvá alakítható át. Ez pedig annyit jelent, hogy egyetlen mozdulattal megszabadulhatsz a kézi porszívók legnagyobb negatívumától, és a padlót is kényelmesen felporszívózhatod vele. Emiatt tökéletes választás lesz kisebb lakásokba vagy akár nyaralókba. Egyszerre tudja a kézi porszívók praktikus, apró méretét, sokoldalú felhasználhatóságát és a rúdporszívók nagy teljesítményű padlótisztító módját is.

Ha sokoldalú, praktikus masinát keresel, akkor az ETA Supersonic-ot érdemes választanod. Nem csak kézi porszívóként lesz hasznos, de akár a padlót is feltakaríthatod majd vele!

Mivel egy nagy teljesítményű masináról van szó, ezért elengedhetetlen az erős akkumulátor, amit nem is spóroltak ki belőle. A Li-ion aksi 4 óra töltési idő után akár 40 perc használatot is lehetővé tesz. Ez bőven elegendő lesz egy személyautó, de még akár egy közepes méretű lakás kitakarításához is. A töltés egyszerűen hordozható adapterrel történik majd.

Ami mindenképpen pozitívum még, hogy a masina professzionális minőségű HEPA filterrel van ellátva, ami megfogja a legapróbb koszokat is. Így semmi sem kerül majd vissza a levegőbe. Ez különösen fontos lehet, ha allergiában szenvedők is laknak a háztartásban.

Mivel ezt a porszívót padló és más felületek takarítására egyaránt használhatod, ezért fontos a megfelelő méretű portartály is. Szerencsére ezt meg is kapod, hiszen egy 0,45 literes portartállyal rendelkezik a készülék. A tartály ürítése mondjuk kevésbé sikerült kényelmesre, de azt hiszem ennyi hibát megengedhetünk ennek az egyébként szuper kis masinának. Viszont ami pozitívum, hogy a HEPA filter nagyon egyszerűen eltávolítható, mosható és cserélhető.

Az ETA Supersonic egyik legnagyobb előnye a számtalan tartozék, amivel rendelkezik. Ezek segítségével igazi csodamasinává változik majd a porszívó, és az adóbevallás kitöltésén kívül szinte bármilyen feladatot rábízhatsz majd. Megtalálható a praktikus résszívó fej, a kárpittisztító kefe, és egy durvább kefés fej is. Ráadásul még egy forgóhengeres turbó fejet is kapott, ami padlók és szőnyegek takarításánál jön majd jól. Ezen a fejen további extra a beépített LED világítás, így egyetlen darab kosz sem bújhat majd el előled.

Én úgy gondolom, hogy ez a sokoldalú, 2 az 1-ben multifunkció kézi porszívó szuper társ lehet bármelyik háztartásban. Hatalmas pozitívuma, hogy nem csak kézi masinaként használható, hanem akár a padlót is feltakaríthatod vele. Mindent összevetve, én imádom az ETA Supersonic masináját. Szóval mindenképpen tudom őt ajánlani!

ETA Supersonic 1231 90000 kézi porszívó kézi porszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Multifunkciós kialakítás
  •  Akár a padlót is felporszívózhatod vele
  •  Professzionális gép, nagy teljesítmény
  •  Számos hasznos kiegészítő

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További kézi porszívó tesztek