FIELDMANN FZR 4615-LiBES benzines, önjáró fűnyíró teszt

FIELDMANN FZR 4615-LiBES benzines, önjáró fűnyíró
FIELDMANN FZR 4615-LiBES benzines, önjáró fűnyíró

Csak könnyedén!

 •  Könnyű indítás
 •  Mozgékony
 •  Strapabíró
 •  4 az 1-ben vágási rendszer
 •  Minőségi kidolgozás
Aktuális ár

FIELDMANN FZR 4615-LiBES benzines, önjáró fűnyíró fűnyíró - részletes információk
Márka Fieldmann
Típus Benzines, önjárós, önindítós
Teljesítmény 2.7 kW
Vágószélesség 460 mm
Fűgyűjtő 55 L

Nagy, összefüggő vagy emelkedős-lejtős területeken pillanatok alatt megutálhatod a fűnyírást, ezért ilyen esetben egyértelműen azt javaslom, hogy egy önjáró, benzines masinát válassz! Mivel a benzines fűnyírók alaposan feladhatják a leckét a beindításukkal, idősebbek vagy nők számára csakis egy önindítós típus jöhet szóba. Ne nehezítsük az amúgy is nehéz fizikai munkát!

A Fieldmann FZR 4615-Libes önjáró, elektromosan indítható benzinmotoros fűnyíróját, ami kiváló minőségű, tartós acélszerkezetből áll, épp ezekhez a kihívásokhoz igazították. Mivel súlyát nem neked kell tolni, nem fogsz megizzadni fűnyírás közben, és kerted is teljes pompájában ragyoghat a gondos ápolásnak köszönhetően.

Ehhez persze az kell, hogy az évszakhoz, a fű korához és az adott időjáráshoz igazodva válaszd ki a 7 vágási magasságból a megfelelőt. Ebben az árkategóriában sajnos kompromisszumot kell kötnöd, és le kell mondanod arról, hogy kényelmesen, közvetlenül a fogantyún végezhesd ezt el. Ezt a műveletet egyszerre mind a négy keréken, egyetlen kar mozgatásával állíthatod majd be.

A Fieldmann FZR 4615 -Libes fűnyíró sokoldalúságát bizonyítja a 4 az 1-ben vágási rendszer, ami lehetővé teszi, hogy te döntsd el rugalmasan, hogy mi legyen a levágott fűvel: összegyűjtheted az 55 literes gyűjtőkosárban, vagy akár zöld trágyaként, a mulcsozás után hasznosíthatod a gyepen. Választhatod azt az opciót is, hogy oldalsó irányba dobja ki a fűnyíró a már levágott füvet, így megakadályozza, hogy a gép a lábadra hányja a nyesedéket. De a hátsó nyíláson is távozhat a levágott fű – ez esetben rendezett sorokba pakolja azt a masina.

Ezt a masinát elsősorban átlagos, karbantartott fűhöz javaslom, mert a teljesítménye magas vagy gondozatlan fűhöz nem biztos, hogy elegendő lesz.

A komfortos munkát segíti a 460 mm-es vágási szélesség és fűnyíró ergonomikus fogantyúján elhelyezett puha borítás, a praktikus tárolást pedig a gépen elhelyezett kis szerszámtároló és az összecsukható fogantyú.

Talán a kosár lehetne egy kicsit nagyobb, mert így előfordulhat, hogy egy nagyobb (1000 m2 feletti kertben) gyakran meg kell majd állnod, hogy kiüríthesd.

Összességében ez a jól manőverezhető, strapabíró és minőségi kialakítással rendelkező gép jó szolgálatot tesz a kertes ház körüli munkákban, és a hölgyek is könnyedén fogják tudni kezelni.

FIELDMANN FZR 4615-LiBES benzines, önjáró fűnyíró fűnyíró összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Könnyű indítás
 •  Mozgékony
 •  Strapabíró
 •  4 az 1-ben vágási rendszer
 •  Minőségi kidolgozás

Hátrányok:

 •  Az önjáró sebesség gyors lehet egyes felhasználóknak
 •  A vágási magasság beállítása a kerekeken történik

További fűnyíró tesztek