Forsan elliptikus tréner teszt

Forsan
Forsan

Felső kategóriás elliptikus tréner

  •  Professzionális teljesítmény
  •  Akár edzőtermi használatnál is megállja a helyét
  •  Masszív, stabil felépítés
  •  10 éves garancia
Aktuális ár

Forsan elliptikus tréner - részletes információk
Márka inSPORTline
Lendkerék súlya 12 kg
Lépéshossz 50 cm
Teherbírás 150 kg
Fékrendszer Mágnesfékes

Ez az elliptikus tréner kilóg a sorból, ugyanis kifejezetten magas árkategóriát képvisel. A magas ár csak akkor lesz indokolt, ha professzionális edzéshez keresel kondigépet vagy esetleg saját otthoni edzőteremmel rendelkezel és abba szeretnél készüléket vásárolni.

A robusztus készülék 131 kilogrammot nyom, amihez egy 12 kg súlyú lendkerék társul. A nagy méret stabilitást és tartósságot ad, a mágnesfékes szerkezet még halk és sima működést eredményez. 20 fokozaton állítható ellenállás-vezérléssel rendelkezik, amit természetesen elektronikusan szabályozhatsz.

50 centiméteres lépéshossza a magasabb felhasználók számára is tökéletes, a maximális támogatott súly pedig 150 kg, így szinte bárki használhatja a készüléket különösebb nehézségek nélkül.

Ennek az elliptikus trénernek az egyik sajátossága az állítható dőlésszög, ami nagyon kevés másik gépben érhető el. Ezzel változatosabbá és nehezebbé tehetjük az edzésünket és más izomcsoportokat mozgathatunk át. Elengedhetetlen beállítás, ha igazán komoly edzésprogramot szeretnénk követni.

Természetesen nincs hiány az előre megadott programokban sem, 12 előre programozott beállítás és 4 felhasználói edzés érhető el. Emellett választhatjuk a fix teljesítményes vagy a HRC programokat is, az utóbbi igazán népszerű, hiszen segít a megfelelő szinten tartani a pulzusunkat, hogy a legjobb eredményt érhessük el az edzéseink során.

A kijelző könnyedén áttekinthető, mégis információban gazdag. Megjelenik rajta az elégetett kalória, a teljesítmény, a fordulatszám, az aktuális terhelés és dőlésszög és az egyszerűbb adatok is, mint az idő, a távolság és a sebesség is. A gép a pulzust a markolatba épített szenzorok segítségével méri, de ha pontosabb eredményt szeretnénk kapni, akkor használhatjuk a mellékelt mellkasövet is.

Ezt a gépet azoknak ajánlom, akik egy igazi professzionális elliptikus trénert keresnek és akiknél a minőség és nem az ár a legfontosabb szempont. A prémium készülékhez prémium szolgáltatás is tartozik, a gyártó 10 év garanciát és ingyenes összeszerelést biztosít.

Forsan elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Professzionális teljesítmény
  •  Akár edzőtermi használatnál is megállja a helyét
  •  Masszív, stabil felépítés
  •  10 éves garancia

Hátrányok:

  •  Kifejezetten magas ár

További elliptikus tréner tesztek