Gal Multivitamin teszt

Gal Multivitamin
Gal Multivitamin

A tudományos precizitással összerakott multivitamin

  •  Az összetevők ideális mennyisége és aránya
  •  Bio alapanyagok
  •  Szennyeződésmentes termék
Aktuális ár

Gal Multivitamin multivitamin - részletes információk
Márka Gal
Formátum Kapszula+Csepp
Kiknek Felnőttek

Toplistám élére Szabó Gál Bence multivitaminja került, aminek az oka egyszerű: tapasztalatom szerint kevés olyan multivitamin van jelenleg a piacon, ami az összes fontos vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazná. A Gal multivitamin – ami valójában két termék kombóját jelenti – egyike ezeknek.

A Gal multivitamin a legújabb kutatások fényében fejlesztették ki, és ereje a benne lévő természetes hatóanyagokban és formulákban rejlik. Ezek a hatóanyagok ráadásul főként bio és fenntartható gazdálkodásból származnak, így egy ízig-vérig minőségi terméket vásárolsz meg ezzel a multivitaminnal.

Úgy vélem, hogy a multivitaminok egyik hátránya, hogy sokat markolnak, de keveset fognak, így emiatt egy-egy vitamin vagy ásványi anyag csak mutatóban van bennük, a vásárlók megnyugtatására. A Gal multivitamin esetében a zsírban oldódó vitaminokat (A, D, E, K) egy cseppentős kiszerelésű üvegcsében (Lipofil esszencia cseppek)  kapod meg, így valóban a legideálisabb mennyiséget juttathatod be a szervezetedbe a túladagolás veszélye nélkül. Ráadásul minden hatóanyag a legtökéletesebb formátumban található benne (pl. az E-vitamin vegyes tokoferolként).

A vízben oldódó vitaminokat (C-vitamin és B-vitamin komplex)  és a legfontosabb ásványi anyagokat kapszulázva kapod meg ebben a multivitamin csomagban. Amitől igazán ütősek ezek a kapszulák még a lenyűgöző összeállításon felül, hogy garantáltan eljutnak a rendeltetési helyükre, hiszen gyomorsav ellenállóak.

Nehéz ezen a terméken fogást találni, mert még az olyan apróságokra is gondoltak, mint a környezetbarát csomagolás és tökéletesen szennyeződésmentes (tojás-, szója-, glutén-, kén-dioxid -és cukormentes) gyártási folyamat.

Amiben némileg húzós, az az ára, de ha rápillantasz a termékcímkére, a lehengerlő és professzionális összeállítás, a fenntartható és bio alapanyagok könnyen meg fognak győzni, hogy valódi minőséget és hatékony terméket kapsz a pénzedért.

Gal Multivitamin multivitamin összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Az összetevők ideális mennyisége és aránya
  •  Bio alapanyagok
  •  Szennyeződésmentes termék

Hátrányok:

  •  Húzósabb ár

További multivitamin tesztek