inSPORTline Gardian G6 futópad teszt

inSPORTline Gardian G6
inSPORTline Gardian G6

Masszív és megbízható

  •  Masszív szerkezet
  •  Erős motor
  •  Magas maximális sebesség
  •  Kiváló komolyabb edzésekhez is
Aktuális ár

inSPORTline Gardian G6 futópad - részletes információk
Márka inSPORTline
Motor teljesítménye 4 lóerő
Futófelület 150x52 cm
Maximális sebesség 18 km/h

A futópad tesztjeink következő darabja egy komolyabb készülék lett. Bár egy magasabb árkategóriájú gépről beszélhetünk, cserébe hihetetlenül stabil és robusztus. A tartósság és az erő jellemzi leginkább ezt a készüléket. A masszív felépítés mellett a csúszásgátló taposók, a szilárd fogantyúk és az automata fék teszik még biztonságosabbá a használatát.

A motor 4 lóerő teljesítményre képes, ami már komolyabb futóknak is megfelelő lehet. Az ezzel elérhető maximális sebesség 18km/h. A futófelület is tágas és kényelmes 150 cm X 50 cm-es és akár 18 fokban dönthető, amivel tovább nehezítheted az edzésedet. A kiváló felfüggesztés segít megőrizni az ízületeid egészségét és felfogni azokat ért rezgéseket, így minden lépésed puha és kellemes lehet.

A készülék jól áttekinthető 18,5 colos képátlójú kijelzővel rendelkezik, amiről leolvasható az edzés időtartama, a sebesség, a megtett távolság és az elégetett kalória is. A pulzust a markolatban található pulzusmérő érzékeli és az ez alapján választható HRC program pedig az aktuális pulzusszám alapján állítja be az edzésünket. Emellett 24 előre beállított edzésprogram vagy 2 felhasználói program közül választhatunk. Az edzésprogramoknál a sebességet és a dőlésszöget is elektronikusan szabályozza a futópad.

Kényelmi funkciókban sem szenved hiányt a Gardian G6, hiszen az USB porton keresztül vagy akár memóriakártyán is csatlakoztathatod a saját zenédet, amit a beépített hangszórókon keresztül hallgathatsz vagy akár fejhallgatót is csatlakoztathatsz a géphez. Emellett kulacstartó és tablet állvány teszi még kényelmesebbé a futóedzéseket.

A készülék különösen masszív és erős, súlya 128 kilogramm. A mozgatását transzportkerekek könnyítik meg. Teherbírása ennek megfelelően kiemelkedő, akár 140 kilogrammig használható.

Azoknak ajánlanám ezt a futópadot, akik komoly futóedzéshez vásárolnának készüléket és nem sajnálják megfizetni a kiváló minőség árát.

inSPORTline Gardian G6 futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Masszív szerkezet
  •  Erős motor
  •  Magas maximális sebesség
  •  Kiváló komolyabb edzésekhez is

Hátrányok:

  •  Magasabb ár
  •  Nehezebben mozgatható

További futópad tesztek