Gardian G8 futópad teszt

Gardian G8
Gardian G8

Felső kategóriás edzőtermi gép

  •  6 lóerős motor
  •  Magas teherbírás
  •  Nagy futófelület
Aktuális ár

Gardian G8 futópad - részletes információk
Márka inSPORTline
Motor teljesítménye 6 lóerő
Futófelület 150x51 cm
Maximális sebesség 20 km/h
Ár 869900

A már megszokott módon egy felső kategóriás futópad is felkerült a listánkra. Ezúttal a Gardian sorozat G8-as tagját mutatnám be. Ez egy professzionális, elegáns külsővel felszerelt futópad, ami akár edzőtermi használat során is megállja a helyét.

Robusztus szerkezete kiemelkedő stabilitást ad, ezen kívül biztonsági fék, stabil markolatok és csúszásmentes fellépők felelnek a teljes biztonságért.

A motor is kifejezetten erősnek mondható a maga 6 lóerejével, ehhez mérten a maximális elérhető sebesség is magas, 20 km/h. A futófelület mérete kényelmes 150 cm X 51 cm-es és 18%-ig állítható a dőlésszöge.

Jól áttekinthető, modern kijelzővel rendelkezik, amiről leolvasható az edzés időtartama, az aktuális sebesség, a megtett távolság és az elégetett kalória. A kijelző alatt található még egy lépésszámláló, a markolatban pedig a pulzusmérő van elrejtve. 24 előre összeállított edzésterv közül választhatsz vagy összeállíthatod a sajátodat az elérhető 2 felhasználói programmal. A HRC edzés az aktuális pulzusod alapján állítja be a sebességet és a dőlésszöget.

Felső kategóriás készülékhez méltó módon itt is megtalálható a zenelejátszás funkció, amit USB bemenetről vagy memóriakártyáról használhatsz. Élvezheted a beépített hangszórók szép hangzását vagy csatlakoztathatsz fülhallgatót is a készülékhez.

166 kilogrammos súlyával igazán masszívnak mondható, ennek megfelelően a teherbírása is kiemelkedő, akár 180 kg-ig használható.

Ha komolyan veszed az edzést és sokat és gyorsan tervezel futni a megvásárolt futópadon, akkor jó választás lehet a Gardian G8. Vagy akár saját edzőtermedhez is használhatod ezt a kiváló minőségű, megbízható gépet.

Gardian G8 futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  6 lóerős motor
  •  Magas teherbírás
  •  Nagy futófelület

Hátrányok:

  •  Magas ár

További futópad tesztek