Gemini B200 szobakerékpár teszt

Gemini B200 szobakerékpár
Gemini B200 szobakerékpár

Felső kategóriás szobakerékpár

  •  Fejlett számítógép, nagy kijelző
  •  Masszív felépítés, nagy lengkerék
  •  Beépített generátor
  •  Számos kényelmi funkció
Aktuális ár

Gemini B200 szobakerékpár szobakerékpár - részletes információk
Márka inSPORTline
Vezérlés típusa Elektronikus
Lendkerék súlya 8 kg
Ellenállási fokozatok száma 26

A következő modell egy akár edzőtermi felhasználásra is megfelelő kerékpár, ami nem csak számos funkcióval rendelkezik, de masszív és a teljesítménye is kiváló.

Az ülés puha és könnyen állítható, a háttámlás kialakítás pedig kényelmes használatot tesz lehetővé, kíméli az ízületeket és akár derékproblémákkal is nyugodtan használható.

A készüléken 16 elektronikusan állítható nehézségi fokozat érhető el. 68 kg-ot nyom, amivel igazán robusztusnak mondható. Természetesen itt is elérhető a transzportkerék és a talajkiegyenlítés funkciók. A lendkerék 8 kilogrammos, ami teljesen alkalmassá teszi akár professzionális felhasználásra is. Ehhez társul a 140 kg-os teherbírás és a tény, hogy akár 205 cm magasságig nyugodtan használható.

A hatalmas, jól áttekinthető kijelző mögött fejlett számítógép található. Leolvashatod róla az elégetett kalóriát, a sebességedet, a fordulatszámot, a megtett időt, távolságot, a teljesítményedet vagy a beállított nehézségi szintet. Természetesen a Gemini R200-ból sem maradhat ki a jól ismert markolati pulzusmérő. 12 előre beállított és 4 felhasználói program közül választhatsz, a HRC módban pedig a pulzusodhoz igazodva tudsz tekerni. Elérhető még a rehabilitációs mód és három fajta céledzés is.

A további kényelmet a zenelejátszó biztosítja, amihez USB vagy tablet csatlakoztatható és hallgathatod hangszóróról vagy fejhallgatóval is. A kulacstartó is alap tartozék természetesen.

Nagy előnye még a beépített generátor, ami edzés közben termeli meg a saját erőforrásait, így nincs szükséget külső erőforrásra a működéshez. Havonta egyetlen egyszer ajánlott egy hat órás töltés csupán, így nem csak energiatakarékos, de környezettudatos is.

Bárki használhatja ezt a remek minőségű, felső kategóriás szobakerékpárt akár otthon, akár saját edzőteremben.

Gemini B200 szobakerékpár szobakerékpár összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Fejlett számítógép, nagy kijelző
  •  Masszív felépítés, nagy lengkerék
  •  Beépített generátor
  •  Számos kényelmi funkció

Hátrányok:

  •  Magas ár

További szobakerékpár tesztek