Genius Slimstar 230 billentyűzet teszt

Genius Slimstar 230 billentyűzet
Genius Slimstar 230 billentyűzet

Szuper ár-érték arány

  •  Olcsó
  •  Kényelmes rajta gépelni
  •  Extra multimédiás gombok
  •  Alacsony profilos kialakítás
Aktuális ár

Genius Slimstar 230 billentyűzet billentyűzet - részletes információk
Márka Genius
Csatlakozás Vezetékes USB
Kiosztás Cseh
Billentyűk típusa Membrános

Milyennek kell lennie egy jó billentyűzetnek? Legyen kényelmes rajta gépelni, legyen szép. Legyen olcsó is? A Genius Slimstar 230 pontosan ezeket tudja.

Jó szívvel tudom ajánlani ezt a klaviatúrát azoknak, akik olcsó, de mégis jó billentyűzetet keresnek. Már néhány ezer forintért hozzájuthatsz és bőven tudja azokat az alapvető dolgokat, amikre egy hétköznapi felhasználónak szüksége lehet.

Kedvező árral, okos kialakítással rendelkezik. És tud mindent, amire az átlag felhasználónak szüksége lehet.

Átlagos mérettel rendelkezik, így megtalálhatóak rajta a num pad és a funkciógombok is. A kapcsolók típusa membrános, ahogy arra ebben az árkategóriában számítani is lehet. Ha nem használod napi 12 órában, még így is elég sokáig fogja azért bírni. A gombok alacsonyabb, laptop jellegű kialakítást kaptak, így nem kell majd kalapálnod a billentyűket, elég őket gyengéden lenyomnod.

A készülék hátulján található henger alakú rész nem csak dekorációs célt szolgál, de meg is emeli a klaviatúrát. Így kényelmesebb gépelést tesz lehetővé. Ez különösen fontos, mert egyébként egy viszonylag lapos modellről van szó. Szóval jó, ha kiemelkedik kicsit az asztal síkjából.

Ez a klaviatúra vezetékes USB csatlakozással működik. Ebben az árkategóriában nem is nagyon várható el a vezeték nélküli megoldás. Így a kábel keresztül fog futni az asztalodon, de cserébe nem kell majd elemet cserélned benne. Illetve a vezetékes megoldás másik előnye, hogy stabil és megbízható kapcsolatot jelent.

Apró extra még, hogy a készülék tetején megtalálható egy sor extra multimédiás gomb. Ezek jól fognak jönni, ha zenét hallgatsz. Léptetheted vele a számokat, állíthatod a hangerőt vagy szüneteltetheted a zenelejátszást. Mindezt egyetlen gombnyomással.

Ez a Genius billentyűzet kifejezetten jó vásárt jelent. Kedvező árral, okos kialakítással rendelkezik. És tud mindent, amire az átlag felhasználónak szüksége lehet. Én jó szívvel tudom ajánlani, ha olcsó megoldást keresel.

Genius Slimstar 230 billentyűzet billentyűzet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Olcsó
  •  Kényelmes rajta gépelni
  •  Extra multimédiás gombok
  •  Alacsony profilos kialakítás

Hátrányok:

  •  Vezetékes működés

További billentyűzet tesztek