Gorenje BCS798S24X beépíthető gőzsütő 16 funkcióval teszt

Gorenje BCS798S24X beépíthető gőzsütő 16 funkcióval
Gorenje BCS798S24X beépíthető gőzsütő 16 funkcióval

Az XXL-es gőzsütő

 •  XXL-es sütőtér
 •  MultiFlow 360˚ rendszer
 •  16-féle sütési funkció
 •  80 előre programozott recept
 •  Gőzbelövellés és gőzsütés
Aktuális ár

Gorenje BCS798S24X beépíthető gőzsütő 16 funkcióval gőzsütő - részletes információk
Márka Gorenje
Űrtartalom 73 L
Sütési funkciók Alsó és/vagy felső fűtés, Infragrill, Hőlégbefúvás, Infragrill ventilátorral, Alsó + köralakú fűtőelem + légkeverés, Alsó fűtőelem és hőlégbefúvás, Kisméretű infragrill, Kiolvasztás, Gyors előmelegítés, AutoRoast, StayWarm, Eco funkció
Víztartály 1,3 L

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egyszerre szeretnél többféle ételt készíteni a sütőben, de hiába a több polcszint, ha mégsem bírod bezsúfolni az edényeket a sütőtérbe. A Gorenje nem aprózza el: ezzel a gőzsütővel 73 liternyi szabad helyet kapsz, 5 polccal, mindezt 16-féle funkcióval és 80 előre programozott recepttel felturbózva.

A MultiFlow 360˚ rendszer segítségével a forró levegő optimálisan áramlik a készülő finomságok körül, így minden oldalról tökéletesre sült végeredményre számíthatsz.

Szuvidálás? Tányérmelegítés? Automata grill? Nem, ez nem egy professzionális éttermi konyhai eszköz, de ezeket is beprogramozhatod akár a Gorenje multifunkcionális gőzsütőjében.

És hogy igazán a profi séfek között érezhesd magad, egy hússzondát is bevethetsz a még tökéletesebb eredményért. Ehhez csak szúrd a hús közepébe a maghőmérőt, állítsd be a kívánt programot és az étel elvárt maghőmérsékletét. A sütés során az emelkedő maghőmérsékletet is nyomon követheted a panelon, és amikor az általad beállított hőmérsékletet eléri az étel, a sütés magától leáll.

De a mi a helyzet a gőzzel?

A gőz csodás hatását kétféleképp is felhasználhatod: gőzbelövelléssel, amit a sütési folyamat során adagolhatsz a sütőtérbe vagy gőzsütéssel. A Gorenje BCS798S24X kombinált gőzsütő nagy erénye, hogy itt nem kell kondenzációs víztől tocsogó belső sütőkamrától tartanod. A gőzgenerátornak köszönhetően a sütőbelső tökéletesen vízmentes lesz. Ez azt jelenti, hogy az étel sem szívja magába a felesleges vizet.

De, ami szerintem rengeteg idődet felszabadítja, az a több lépéses sütési funkció, ami különböző hőmérsékletű sütési fázisokat állít be, így nem neked kell folyamatosan figyelni és állítgatni a sütőt pl. egy lasagne elkészítésénél.
A kényelmet és a könnyű takaríthatóságot az Aqua Clean funkció mellett a sütő dinamikus hűtési rendszere, a hármas üvegezésű dupla hővisszaverő réteggel ellátott sütőajtó, a SilverMatte könnyen tisztítható zománc, és az ujjlenyomatmentes inox felület garantálja.

Elképesztő lehetőségek, és mindezt nagyon jó áron kaphatod meg!

Gorenje BCS798S24X beépíthető gőzsütő 16 funkcióval gőzsütő összesítő vélemény

Előnyök:

 •  XXL-es sütőtér
 •  MultiFlow 360˚ rendszer
 •  16-féle sütési funkció
 •  80 előre programozott recept
 •  Gőzbelövellés és gőzsütés

Hátrányok:

 •  Nem találtam

További gőzsütő tesztek