Gorenje EC5341SG Elektromos tűzhely teszt

Gorenje EC5341SG Elektromos tűzhely
Gorenje EC5341SG Elektromos tűzhely

Óriási sütő, kényelmes főzőlap, barátságos ár

 •  Rozsdamentes kivitel
 •  Maradékhő-jelző
 •  Időzítő
 •  Öntisztító funkció
 •  Számtalan sütési funkció
Aktuális ár

Gorenje EC5341SG Elektromos tűzhely elektromos tűzhely - részletes információk
Márka Gorenje
Típus Kerámialapos
Főzőzónák száma 4
Funkciók Gyors előmelegítés, Alsó és felső sütés, Hagyományos sütés ventilátorral, Infragrill, Infragrill ventilátorral, Alsó sütés + légkeverés, Kiolvasztás funkció, Edénymelegítés funkció.

Ha van valami, amit főzéskor ki nem állhatok, az az állandó helyszűke. Szeretem, ha nem kell betuszkolni a tepsire rakott ételeket a sütőmbe, kényelmesen meg tudok főzni egyszerre 2-3 fogást is a főzőlapon, és az edényekhez is egyszerűen hozzáférek.

A Gorenje EC5341SG elektromos tűzhelye egy igazi toplistás darab számomra, mert ezeket a kritériumokat is maximálisan teljesíti. Az üvegkerámiás főzőlap négy Hi-Light (gyorsan felmelegedő) főzőzónával rendelkezik, és mindegyikhez maradékhő kijelzés tartozik.

A főzőzónák szabályozását a lakkozott fém kezelőpanel felület gombjainak elfordításával végezheted el, és itt kaptak helyet a sütőfunkciók és a hőmérséklet beállítására hivatott kezelőgombok is.
Arra is van lehetőséged, hogy beprogramozd a sütési időt, így bármikor otthagyhatod a készülő ételt, mert a sütési idő lejártával a sütő magától kikapcsol.

Számtalan sütési funkció közül válogathatsz, mutatom őket: gyors előmelegítés, alsó és felső sütés, hagyományos sütés ventilátorral, infragrill, infragrill ventilátorral, alsó sütés + légkeverés, kiolvasztás funkció és edénymelegítés funkció. Láthatod, hogy valóban egy minden igényt kielégítő elektromos sütővel van dolgod.

A sütőtér, aminek a kialakítása a Gorenje sütők esetében erősen emlékeztet a fatüzelésű kemencékre, elképesztően nagy (71 l), így egyszerre többféle étel is készülhet belőle. Sőt! Lazán belefér még egy nagyobb karácsonyi pulyka is. Ez az egyedi kemenceforma lehetővé teszi, hogy a levegőáramlás még optimálisabb legyen, az étel pedig beül lágy, kívül ropogósan ínycsiklandó maradhasson.
Ami még nagyon fontos, hogy a sütő kétrétegű, hőszigetelő üveggel, hátsó világítással és háromrétegű SilverMatte zománc bevonattal rendelkezik, ami rendkívül ellenálló, ugyanakkor megkönnyíti a sütő tisztántartását. A sütőtér kipucolásában még az AquaClean hidrolitikus öntisztító funkció lesz a segítségedre. Ez 30 perc alatt tisztára varázsolja a sütődet, neked pedig csak egy törlőronggyal kell a végén áttörölnöd. Nagyon szimpatikus ebben a sütőben, hogy kivehető polctartókkal rendelkezik, ami szintén megkönnyíti a tisztántartását.

A tartozékok között találsz egy sütőrácsot és két zománcozott tepsit is (1 db mély és 1 db lapos).

Ez a rozsdamentes acél kivitelben készült, megbízhatóan teljesítő elektromos tűzhely nagyon barátságos áron érhető elő, és egy négy- vagy több fős család igényeit is maximálisan kielégíthetik a hozzátartozó lenyűgöző funkciók.

Gorenje EC5341SG Elektromos tűzhely elektromos tűzhely összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Rozsdamentes kivitel
 •  Maradékhő-jelző
 •  Időzítő
 •  Öntisztító funkció
 •  Számtalan sütési funkció

Hátrányok:

 •  Nem jár fedél hozzá
 •  Amíg nem éri el a kiválasztott hőfokot, halkan búg

További elektromos tűzhely tesztek