Gorenje GS62010W mosogatógép teszt

Gorenje GS62010W mosogatógép
Gorenje GS62010W mosogatógép

Szuper minőség, kedvező áron

  •  Nagy kapacitás
  •  Jó ár-érték arány
  •  Alacsony fogyasztás
  •  Hasznos extrák
Aktuális ár

Gorenje GS62010W mosogatógép mosogatógép - részletes információk
Márka Gorenje
Kapacitás 12 teríték
Energiaosztály A++
Programok 7
Éves vízfogyasztás 3080 liter
Éves áramfogyasztás 258 kWh

Gondolom a Gorenje márka mindenkinek ismerősen cseng. Ha nagyháztartási gépekről van szó, akkor egyértelműen a megbízható, minőségi gyártók közé tartoznak. Így nem véletlen, hogy tőlük is bekerült egy szuper kis modell a toplistánkra.

A GS62010W modelljük egy sztenderd méretű masina, ami jó áron nyújt hasznos extrákat és szuper teljesítményt. Gyakorlatilag bármilyen háztartásban megállja majd a helyét, legyen szó egy apróbb egyszemélyes garzonról vagy nagycsaládos kertes házról.

Gyakorlatilag bármilyen háztartásban megállja majd a helyét, legyen szó egy apróbb egyszemélyes garzonról vagy nagycsaládos kertes házról.

12 terítékes kapacitással rendelkezik, amihez érdemes még megemlíteni az okos és praktikus belső elrendezést. Természetesen megtalálható az evőeszköztartó és a különböző típusú edényeknek való rekeszek is.

Fogyasztás tekintetében is jónak mondható a masina, ugyanis A++ energiaosztályba sorolták. Ez éves szinten 258 kWh elektromos áramot és 3080 elfogyasztott vizet jelent majd. A nagy teljesítményű működéshez alacsony, 49 decibeles zajszint tartozik, ami további pozitívum.

Öt különböző programmal rendelkezik a masina, emellett külön be tudod állítani a víz kívánt hőfokát is. A programok között megtalálható a gyors mosás, az intenzív mosás, a gazdaságos beállítás, az áztatás és egy mindennapi használatra ajánlott általános program is.

Extrák tekintetében is elég jó a felhozatal. Tudja az elengedhetetlen AquaStop szivárgás elleni védelmet. Képes továbbá kezelni a 3 az 1-ben tablettákat is, de akár külön öblítővel is használhatod. A SmartFlex technológiának köszönhetően pedig akár egy óra alatt is képes megbirkózni egy teljes adag mosatlannal. Érdemes még megemlíteni az öntisztító szűrőt is, ami megkímél majd a szűrő kényelmetlen tisztításától.

Ha egy jó kis mosógépet keresel otthonra, ami képes elbánni akár nagyobb mennyiségű mosatlannal is, de nem túl drága, akkor jó helyen jársz. A Gorenje GS2010W pontosan ezt tudja, így jó szívvel tudom ajánlani őt.

Gorenje GS62010W mosogatógép mosogatógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy kapacitás|Jó ár-érték arány|Alacsony fogyasztás|Hasznos extrák

Hátrányok:

  •  Ennél a masinánál nem igazán tudnék negatívumot kiemelni

További mosogatógép tesztek