Gorenje NRS9182MX hűtőgép teszt

Gorenje NRS9182MX hűtőgép
Gorenje NRS9182MX hűtőgép

Nagycsaládosoknak

  •  Hatalmas kapacitás
  •  Nagycsaládosok számára is kiváló
  •  Alacsony fogyasztás
  •  Korszerű technológia
Aktuális ár

Gorenje NRS9182MX hűtőgép hűtő - részletes információk
Márka Gorenje
Készülék típusa Side-by-Side
Energiaosztály A++
Hűtő / fagyasztó űrtartalom 339 liter / 177 liter
Fogyasztás 343 kWh/év

Néhány háztartásban sajnos a hagyományos hűtők nem nyújtanak elegendő tárolóhelyet, még akkor sem, ha nagy méretűek. Ilyenkor lehet tökéletes megoldás az amerikai stílusú side-by-side hűtőszekrény. Ez a Gorenje modell egy kitűnő példánya ennek a típusnak. Így engedd meg, hogy bemutassam részletesebben is.

A side-by-side hűtők, ahogy a nevük is mutatja, két részből állnak, amik függőlegesen helyezkednek el egymás mellett. A kisebbik oldal a fagyasztó, a nagyobbik pedig a hűtő. Ez a kialakítás nagyobb tárolóhelyet tesz lehetővé, cserébe valamivel szélesebb lesz a hűtőszekrény. Ez a Gorenje hűtőszekrény például kiemelkedően magas, 339 literes hűtőkapacitással és egy 177 literes fagyasztóval rendelkezik. Így nagyobb háztartásokban is megállja majd a helyét.

Néhány háztartásban sajnos a hagyományos hűtők nem nyújtanak elegendő tárolóhelyet, még akkor sem, ha nagy méretűek. Ilyenkor lehet tökéletes megoldás az amerikai stílusú Side-by-Side hűtőszekrény.

Természetesen nem csak a méret számít, de szerencsére más területeken is jól teljesít ez a modell. A++ energiaosztállyal rendelkezik, ami a nagy kapacitás mellett is viszonylag alacsony fogyasztást eredményez. Évente 343 kWh elektromos áramot használ el.

A hűtőknél lényeges a zajszint is, hiszen senki sem szeretne egy repülőgép motort a konyhájába. Ebből a szempontból sem kell majd csalódnod, ugyanis a legmagasabb zajszint sem haladja majd meg a 43 decibelt.

A hűtőszekrény belső elrendezése kifejezetten praktikus. Mindkét oldalon megtalálhatóak benne a polcok, az ajtórekeszek és az alsó fiókok is. Így minden egyes ételnek megtalálod majd a helyét, miközben rendszerezett marad a hűtő.

Extrák tekintetében is jól teljesít ez a masina. Rendelkezik az elengedhetetlen NoFrost technológiával, ami megakadályozza a jégképződést. Így nem kell majd a leolvasztással bajlódnod. Emellett MultiFlow ventilációs rendszert is kapott, ami egyenletesen oszlatja el a hűtőben található levegőt, így optimális légmozgást és maximális frissességet biztosít. Apró pozitívum még a beépített jégkocka készítő is.

Ez a hűtőszekrény egy szuper kis masina, ami amúgy is jól teljesít. De a legnagyobb előnye mégis a hatalmas méret és az elképesztő kapacitás. Ha eleged van abból, hogy mindig tetriszezni kell az ételekkel, akkor ezt a hűtőt neked találták ki!

Gorenje NRS9182MX hűtőgép hűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hatalmas kapacitás|Nagycsaládosok számára is kiváló|Alacsony fogyasztás|Korszerű technológia

Hátrányok:

  •  Kicsivel magasabb ár

További hűtő tesztek