GOURMETmaxx olajsütő teszt

GOURMETmaxx olajsütő
GOURMETmaxx olajsütő

Multifunkciós fritőz

  •  Sokszínű felhasználási lehetőségek
  •  Grillezés funkció
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

GOURMETmaxx olajsütő olajsütő - részletes információk
Márka GOURMETmaxx
Teljesítmény 1500 W
Kapacitás 2,3 liter
Maximális hőfok

Szeretnél egészségesebben táplálkozni, de nem akarsz lemondani a sült finomságokról? Ezt az olajsütőt neked találták ki! A forrólevegős technológiának köszönhetően jóval kevesebb olajat kell majd használnod a sütéshez, az életek mégis ropogósak és zamatosak lesznek vele.

Egy multifunkciós konyhai masináról van szó, ami kombinálja egymással a grillt és a meleg levegős sütést. Így elkészítheted a hagyományosan olajban sült ételeket is, de akár grillezhetsz is, párolhatsz, melegíthetsz, sőt még főzhetsz vagy pörkölhetsz is benne.

A készülék viszonylag kicsi méretekkel rendelkezik, összesen 2,3 literes űrtartalommal bír. Ez egy kisebb háztartásba tökéletesen elegendő lesz. Kompakt mérete ellenére is nagy, 1500 wattos teljesítményt hoz, így biztos lehetsz benne, hogy az életek gyorsan és alaposan megsülnek majd.

A készüléken egy praktikus időzítővel tudod majd beállítani, hogy mennyi ideig süljön az étel. Ez fogásról fogásra változó lehet. Emellett rendelkezik még egy melegen tartó funkcióval is. Így akkor sem kell aggódnod, ha valaki késve érkezik az asztalhoz. Őt is ugyanolyan friss és ropogós vacsora várhatja majd.

A GOURMETmaxx forrólevegő fritőz egy egyszerű, kompakt és sokoldalú konyhai segítő. Elsősorban fiatal pároknak, egyedülállóknak és olyan nagyszülőknek ajánlom, akik nyitottak az újdonságokra.

GOURMETmaxx olajsütő olajsütő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Sokszínű felhasználási lehetőségek|Grillezés funkció|Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Kisebb méret

További olajsütő tesztek