GreenStore Mr. Hair tabletta teszt

GreenStore Mr. Hair tabletta
GreenStore Mr. Hair tabletta

Az egészséges haj és szakáll szakértője

  •  Komplex készítmény hajra és szakállra
  •  27-féle hatóanyag
  •  Kimagaslóan magas biotin tartalom
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Nioxin System 2 szett vékony szálú hajra
Nioxin System 2 szett vékony szálú hajra
Aktuális ár
HairActiv hajhullás elleni szer
HairActiv hajhullás elleni szer
Aktuális ár
Locerin hajhullás elleni szer
Locerin hajhullás elleni szer
Aktuális ár

GreenStore Mr. Hair tabletta hajhullás elleni szer - részletes információk
Márka GreenStore
Terméktípus Tabletta
Hajtípus Mindenféle hajtípus
Fejbőrtípus Mindenféle hajbőrtípus

A szakáll, mint szexepil? Naná! Ha szakállas vagy, akkor neked is szívügyed, hogy ne csak a hajad, hanem a szakállad is egészséges és dús legyen. Ehhez pedig az arcon lévő szőrtüszőket is el kell látni minden fontos tápanyaggal, hogy hatékonyan tehessék dolgukat, és erős arcszőrzettel ajándékozzanak meg.

A GreenStore Mr. Hair tabletta azért is az egyik kedvencem, mert komplex segítséget nyújt abban, hogy megfékezhesd a hajhullást, ugyanakkor serkenti az új, ép, egészséges hajszálak képződését. Ehhez 27-féle hatóanyagot tettek neked a tablettákba, így a legütősebb hajvitamin alapokat (A-, B-, C-, D- és E-vitamin, biotin, folsav) és a nélkülözhetetlen nyomelemeket (szelén, cink, réz, jód). Emellett zsurló is került ebbe a készítménybe, ami javítja a haj állapotát, támogatja a haj növekedését és erősödését, továbbá MSM, L-metionin és L-cisztein aminosavak is kiegészítik, amelyek az egészséges hajnövekedéshez, illetve a hajhullás megelőzéséhez járulnak hozzá.

Természetesen ennyiféle összetevőből képtelenség a maximális hatóanyag tartalmat kimaxolni egy tablettában, de így is meglehetősen ütős a tabletta összetétele. Külön kiemelném az izmos biotin tartalmat (900 mcg/tabletta)! Sajnos csodát ettől a készítménytől sem várhatsz, ezt jól jelzi, hogy a gyártó 3-6 hónapig, erős hajhullás esetén akár 10-12 hónapig javasolja a szedését.

Ha egy egyedülálló, komplex összetételű terméket keresel, ami természetes megoldás nyújt a haj és a szakáll egészségének védelmére, és minimálisra csökkenti a hajhullást akkor fordulj bizalommal a GreenStore Mr. Hair tablettájához.

GreenStore Mr. Hair tabletta hajhullás elleni szer összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Komplex készítmény hajra és szakállra|27-féle hatóanyag|Kimagaslóan magas biotin tartalom

Hátrányok:

  •  Sokáig kell szedni|Drága

További hajhullás elleni szer tesztek