HC Fitness K6 kondigép teszt

HC Fitness K6 kondigép
HC Fitness K6 kondigép

Erős izomzat az egész test számára

  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Minden nagyobb izomcsoportot erősít
  •  Stabil, strapabíró
  •  Súlyok is járnak hozzá
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Body Craft MiniX multifunkciós kondigép
Body Craft MiniX multifunkciós kondigép
Aktuális ár
inSPORTline ProfiGym C95 kondigép
inSPORTline ProfiGym C95 kondigép
Aktuális ár
Body Craft Elite kondigép
Body Craft Elite kondigép
Aktuális ár

HC Fitness K6 kondigép kondigép - részletes információk
Márka HC Fitness
Edzőgép típusa Multifunkciós edzőgép
Súly tartozék Igen

Ha otthonra keresel kondigépet, akkor egyértelműen a multifunkciós gépek jelentik majd a legjobb választást. Így elég lesz egyetlen masinát megvásárolnod, amivel szinte a test összes izmát erősítheted majd. Ráadásul ezekkel a gépekkel pénzt és helyet is spórolhatsz. Azonban a multifunkciós kondigépek gyakran kifejezetten drágák, ha pedig olcsóbb modellt vásárolsz az sokszor nem elég masszív. A HC Fitness K6 névre hallgató kondigépe ezt a problémát hidalja át, hiszen remek áron nyújt megbízható minőséget és magas funkcionalitást. Nézzük is meg, hogy mit tud pontosan ez a masina!

Hatalmas előnye az ehhez hasonló kondigépeknek, hogy nem csak egy-egy testrészt, hanem gyakorlatilag minden nagyobb izomcsoportot képesek megmozgatni. A különböző karoknak és emelőknek köszönhetően más és más izmokat használva emelheted meg a súlyokat. Így erősítheted vele a hát, a has, a váll, a kar, a láb és a mellkas izmait is. Szóval egyetlen gép elegendő lesz a teljes test építéséhez.

Ha szeretnél egy olyan gépet vásárolni, ami minden edzéssel kapcsolatos igényedet kielégíti majd, akkor a HC Fitness K6-ot jó szívvel tudom neked ajánlani.

Ez természetesen egyszerűbbé teszi a vásárlást is, hiszen nem kell több különféle gépet összeválogatnod. Ráadásul így általában olcsóbban is jössz majd ki. Illetve az sem utolsó szempont, hogy ezzel helyet takaríthatsz meg. A HC Fitness edzőgépe 168x103x207 centiméteres méretekkel rendelkezik, így könnyedén elfér majd a garázsban, alagsorban, de még akár valamelyik szobában is. Szóval nem kell majd külön helyiséget keresned az edzőtermednek. Ez pedig kisebb lakások vagy házak esetében szuper praktikus lehet.

A készülék lapsúlyokkal működik, amik egy toronyba rendezve a gép hátulsó részén találhatóak. Ez egyszerre növeli a stabilitást, és praktikus használatot biztosít. A nehézségi fokozatok állításához elegendő lesz átállítanod a súlyszabályzó pecket.

Maguk a súlyok a csomag tartozékát képezik, így ezeket már nem kell majd külön megvásárolnod. Összesen 12 darab lapsúly tartozik a géphez, amik egyenként 10 kilogrammosak. Így a maximális megemelhető súly 120 kilogramm, de ennél jóval könnyebb fokozaton is használhatod majd a gépet. Így a HC Fitness K6 tökéletes választás lehet kezdők és haladók számára egyaránt.

Az egyetlen, amit negatívumként tudnék kiemelni, hogy a készülék ülése és háttámlája nem állítható. Így ha valaki nagyon magas vagy nagyon alacsony, akkor kevésbé tudja majd személyre szabni a gépet. Cserébe viszont maga a gép nagyon strapabíró, és akár nagyobb testsúly mellett is nyugodtan használható. A maximális terhelhetősége ugyanis 135 kilogramm.

Mindent összevetve szerintem egy remek kis kondigépről van szó, amihez kifejezetten jó áron juthatsz hozzá. A választható gyakorlatok és szögek sokszínűsége lehetővé teszi, hogy egyetlen gép használatával az összes nagyobb izomcsoportot erősítsd. Az állítható súlyok miatt pedig jó hasznát veszik majd kezdők és haladók egyaránt. Ha szeretnél egy olyan gépet vásárolni, ami minden edzéssel kapcsolatos igényedet kielégíti majd, akkor a HC Fitness K6-ot jó szívvel tudom neked ajánlani.

HC Fitness K6 kondigép kondigép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Minden nagyobb izomcsoportot erősít
  •  Stabil, strapabíró
  •  Súlyok is járnak hozzá

Hátrányok:

  •  Az ülés és a háttámla nem állítható

További kondigép tesztek