HC Fitness KD545 futópad teszt

HC Fitness KD545 futópad
HC Fitness KD545 futópad

Szuper minőség, kedvező áron

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Hasznos extrák
  •  Masszív kialakítás
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
inCondi T70i futópad
inCondi T70i futópad
Aktuális ár
Lifefit TM1300 futópad
Lifefit TM1300 futópad
Aktuális ár
Excel Run futópad
Excel Run futópad
Aktuális ár

HC Fitness KD545 futópad futópad - részletes információk
Márka HC Fitness
Motor teljesítménye 3,5 LE
Futófelület 130x45 cm
Maximális sebesség 16 km/h

Szeretnél egy szuper futópadot otthonra? Ne is keress tovább! A HC Fitness KD545 modellje egy elérhető árú edzőgép, ami rendelkezik az összes szükséges funkcióval, amire az edzéshez szükséged lesz.

Ez a futópad középkategóriás áron nyújt kiváló minőséget, magas funkcionalitást és remek edzési élményt. Ami már ránézésre is egyértelmű, hogy itt egy masszív konstrukciójú, stabil és strapabíró masináról van szó. Az anyagfelhasználás kiváló, a készülék kényelmes, az edzés pedig biztonságos rajta.

Szerintem a HC Fitness KD545 névre hallgató futópadja egy szuperül sikerült modell, ami kitűnő választás lehet otthoni használatra.

110 kilogrammos terhelhetőségével a nehezebb testsúllyal rendelkezők is nyugodtan használhatják majd. Emellett egy kényelmes nagyságú, 130×45 centiméteres futófelületet kapott, amin nagy sebesség mellett is biztonságosan lehet futni. A masszív kialakítás és nagy futófelület ellenére is helytakarékos a gép, ugyanis a futófelület összecsukható, így már csak 90x75x100 centiméteres helyet foglal majd. Emiatt kitűnően megállja majd a helyét akár a nappaliban is, de természetesen ugyanúgy a garázsban, alagsorban is használható.

A gép lelkét egy erős, 3,5 lóerős motor adja. Ez 16 km/órás maximális sebességet tesz lehetővé, így akár komolyabb futók számára is megfelelő választás lehet. Természetesen a sebesség tetszőlegesen szabályozható a kifejezetten praktikus kapcsolókkal, amik sok géptől eltérően itt a markolatban találhatóak, ezért nagyon könnyen hozzáférhetőek. A sebesség mellett a futófelület dőlésszöge is szabályozható 3 fokozatban, ezt azonban manuálisan kell majd átállítanod.

Egyébként beállítások szempontjából is kifejezetten jónak mondható a HC Fitness futópadja. Az irányítópultot egy nagy méretű, könnyedén kezelhető akril kijelzőn keresztül érheted el. Ez nem csak remekül mutat, elegáns külsőt kölcsönöz a gépnek, de könnyen megtalálható rajta minden fontos információ is. Ilyenek például az edzés időtartama, a sebesség, a megtett távolság, az aktuális pulzusszám vagy az elégetett kalóriák mennyisége. Emellett a készüléket Bluetoothon keresztül párosíthatod a FitShow edzős alkalmazással, ami további lehetőségeket nyit majd meg előtted. Követhetsz virtuális útvonalakat és extra edzésprogramokat érhetsz el. Ehhez táblagépre vagy okostelefonra lesz szükséged, amiket a praktikus beépített tárolón helyezhetsz majd el. Természetesen ezek nélkül is használhatod a készüléket, ami többféle gyári edzésprogram közül enged választani. Ezekkel a saját edzettségi szintedhez és az elérni kívánt célokhoz igazíthatod majd az edzés intenzitását.

Extrák tekintetében is nagyon jónak mondható ez a futópad. Megtalálhatóak a fontosabb biztonsági extrák, mint az ízületkímélő párnázás a futófelületen vagy a vészfékhez kapcsolódó biztonsági heveder. Emellett kényelmi cuccokat is kaptunk, mint a pohár- és táblagéptartók. Szuper megoldás még a markolatban található sebességszabályozó és ugyanitt helyezték el a pulzusmérőt is.

Összességében szerintem a HC Fitness KD545 névre hallgató futópadja egy szuperül sikerült modell, ami kitűnő választás lehet otthoni használatra. Kezdők és haladók egyaránt jó hasznát veszik majd. A számtalan biztonsági és kényelmi extra pedig egyértelműen kiemeli őt az átlagos futópadok sorából.

HC Fitness KD545 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Hasznos extrák
  •  Masszív kialakítás

Hátrányok:

  •  Ennél a futópadnál nem nagyon tudnék negatívumot kiemelni

További futópad tesztek