HeartCare 1400 futópad teszt

HeartCare 1400 futópad

Könnyű szerkezet, nagy teherbírás

  •  Erős motor
  •  Nagy teherbírás, alacsony saját súly
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

HeartCare 1400 futópad futópad - részletes információk
Márka HeartCare
Motor teljesítménye 3 lóerő
Futófelület 125x40 cm
Maximális sebesség 14 km/h
Ár 169990

A HearthCare 1400 futópad erős motorral, megfelelő futófelülettel és magas teherbírással rendelkezik. Specifikációihoz mérten az ára is teljesen rendben van, így jó szívvel ajánlom akár kezdő futóknak is.

A motor maximális teljesítménye 3 lóerő, viszont a sebesség felső határa csak 14 km/h, ami az intenzív edzést preferálók számára nem biztos, hogy elegendő lesz. A dőlésszög sem állítható, fix 2%-os. Ami inkább amatőr futók számára megfelelő.

A futópad saját súlya mindössze 46 kilogramm és összecsukható kialakítással rendelkezik, így a mozgatása és tárolása nem fog gondot okozni. Azt gondolhatnánk, hogy a kevésbé masszív felépítés hátrányt jelent, azonban ebben az esetben 110 kilogrammig terhelhető a készülék, ami teljesen rendben van. A futófelület mérete is elfogadható 125X40 centiméteres.

LCD kijelzőjén megtalálható az összes fontosabb információ, mint az idő, a távolság, a sebesség és a pulzus. Utóbbi mérésére a markolatban található szenzorok szolgálnak. 28 különböző program közül választhatsz majd, amikből 3 manuális beállítás egy pedig a testzsírszázalék alapján állítja be az edzést. Ezen felül használhatod a sebességálltó gombokat is, amik 3 és 10 km/h között szabályozzák a szalag mozgását.

A HeartCare futópadja számos biztonsági funkcióval rendelkezik, dupla ízületkímélő rendszere megvéd a sérülésektől, a biztonsági kulcs pedig automatikusan megállítja a gépet, ha esetleg megbotlanánk. A tökéletes felhasználói élményt az oldalsó pihenő sáv, a kulacs- és a könyvtartók teszik teljessé.

HeartCare 1400 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Erős motor
  •  Nagy teherbírás, alacsony saját súly
  •  Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Valamivel alacsonyabb maximális sebesség
  •  A markolat elég magasan van

További futópad tesztek