HeartCare 1540 futópad teszt

HeartCare 1540 futópad

Nagyméretű futópad számos extrával

  •  Hatalmas futófelület
  •  Erős motor és nagy csúcssebesség
  •  Számos kényelmi extra
Aktuális ár

HeartCare 1540 futópad futópad - részletes információk
Márka HeartCare
Motor teljesítménye 5,5 lóerő
Futófelület 152x54 cm
Maximális sebesség 22 km/h
Ár 550000

A HeartCare 1540 modellje az a gép, ami gyakorlatilag mindennel rendelkezik, amire egy futópadnál szükséged lehet. Ennek természetesen meg is kérik az árát, de ha jó minőségű, fullos edzőgépet szeretnél vásárolni, akkor pont jó helyen jársz.

A készülék szó szerint legnagyobb pozitívuma a hatalmas, 152×54 centiméteres futófelület, amin minden eddiginél kellemesebben kocoghatsz majd. A kényelmet nem csak a nagy méret, de a dupla ízületkímélő technológia is biztosítja. A 2 mm vastag szőnyeg eleve tompítja a lépéseket és kíméli az ízületeidet, ehhez adódik hozzá a szilikon ízületkímélő csillapítás. A beépített rezgéscsillapító rendszer pedig a szabadban történő futás élményét adja majd vissza.

Ahhoz hogy komoly edzésre is alkalmas legyen a futópad, szükségünk lesz egy erős motorra, ami ennél a gépnél adott. 3 lóerős teljesítménnyel és 5,5 lóerős csúcsteljesítménnyel rendelkezik, ami 22 km/h-ás maximális sebességet tesz lehetővé.

Bár maga a készülék hatalmas nagy, mégsem kell majd a tárolás miatt aggódnod, hála az összecsukható konstrukciónak. 150 kilogrammig terhelhető és a 20 fokozatban, elektronikusan állítható dőlésszöggel igazán kemény edzéseknek nézhetsz majd elébe.

A háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző könnyedén áttekinthető és megjeleníti az összes fontosabb információt: az edzés időtartamát, a sebességet, a dőlésszöget, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a markolatba épített érzékelőknek köszönhetően a pulzust is. Programok tekintetében 3 kézi, 1 gyors indító, 3 pulzushoz igazított és kapaszkodj meg, 99 beállított program közül választhatsz majd. Az állítható dőlésszög, a magas csúcssebesség és a számos program biztosítja majd számodra a változatos edzést és akár profi futók számára is alkalmassá teszi a gépet.

Amikor azt mondom, hogy fullos futópad, akkor természetesen az extrákról sem szabad megfeledkezni. A HeartCare 1540-ben tényleg mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: beépített ventilátor, palacktartó, autostop biztonsági rendszer és hangszórók. A zenéidet USB csatlakozón vagy akár SD kártyán keresztül is csatlakoztathatod, hogy tartsák benned a lelket edzés közben.

Ez a futópad egy kiváló minőségű, professzionális gép, amit elsősorban azoknak ajánlok, akik tényleg komolyan veszik az edzést.

HeartCare 1540 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hatalmas futófelület
  •  Erős motor és nagy csúcssebesség
  •  Számos kényelmi extra

Hátrányok:

  •  Magas ár

További futópad tesztek