Hordozható léghűtő kocka teszt

Hordozható léghűtő kocka
Hordozható léghűtő kocka

Egyszerű, de hűsít

  •  Kompakt méret
  •  Egyszerű használat
  •  Hangulatvilágítás
Aktuális ár

Hordozható léghűtő kocka léghűtő - részletes információk
Márka Hordozható léghűtő
Teljesítmény 18 W
Légmozgás ?
Tartály mérete ?

Ez a kis kütyü a meleg nyári estéken tesz majd jó szolgálatot. Egy hordozható cuccról van szó, ami segít lehűteni a levegőt.

Rendelkezik egy beépített víztartállyal, amit egyszerűen újra tudsz tölteni. A beépített 18 wattos ventilátor ezen fújja keresztül a levegőt, ami így lehűl és elviselhetőbbé teszi a hőséget. 

A készülék nagy előnye a kompakt méret. Ennek köszönhetően könnyedén hordozható akár a szobán belül is, de magaddal viheted munkahelyre vagy akár utazásra is. Pozitívum még, hogy nem csak lakásban, de akár autóban, lakókocsiban, műhelyben vagy garázsban is használható. Ezek pont azok a helyek, ahova nem fogsz külön légkondit beépíteni, de a nyári melegben itt is elviselhetetlen lehet a forróság. 

Használata egyszerű és kézenfekvő. A tetején található egy irányítópult, ahol minden egyes beállítást megtalálhatsz. 

Van még egy érdekes funkciója, hiszen rendelkezik hangulatvilágítással is. Így aztán lefekvés előtt nem csak a szoba levegőjét hűtheted le, de a lelkednek is jót tesz majd a megnyugtató színes fény. 

Természetesen a készülék méretéből adódóan nem képes nagyobb helyiségeket vagy az egész lakást lehűteni. Viszont egy apró hálószobában tökéletes társ lehet. 

Én úgy gondolom, hogy ha nem akarsz túl sokat költeni vagy a klíma beépítésével bajlódni, akkor ez egy jó megoldás lehet számodra. 

Hordozható léghűtő kocka léghűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kompakt méret
  •  Egyszerű használat
  •  Hangulatvilágítás

Hátrányok:

  •  Teljesítményéhez képest egy kicsit sokalltam az árat

További léghűtő tesztek