HP LaserJet Pro MFP M428DW lézernyomtató teszt

HP LaserJet Pro MFP M428DW lézernyomtató
HP LaserJet Pro MFP M428DW lézernyomtató

Irodai használatra

  •  Irodai használatra tökéletes választás
  •  Szuper gyors nyomtatási sebesség
  •  Hatékony
  •  Multifunkciós működés
Aktuális ár

HP LaserJet Pro MFP M428DW lézernyomtató nyomtató - részletes információk
Márka HP
Technológia Lézer
Nyomtatási mód Fekete-fehér
Oldal / perc Színes / FF -/38
Felbontás 1200x1200 DPI

A következő lézernyomtatót leginkább irodai felhasználásra ajánlanám. Ez a modell egy szuper választás lehet, ha fontos számodra a gyors nyomtatási sebesség és a hatékony működés.

Egy lézeres nyomtatóról van szó, ami több előnnyel is jár. Ezek közül a legegyértelműbb a gyorsabb nyomtatási sebesség, azonban ez a darab még a lézernyomtatóknál megszokotthoz képest is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Percenként képes akár 38 oldalt is feldolgozni. A másik pozitívuma, hogy oldalanként nagyon olcsó nyomtatási költséggel rendelkezik. Ezek tökéletesen alkalmassá teszik irodai felhasználásra.

Tökéletes választás irodai használatra. Gyors nyomtatási sebesség, hatékony működés, dokumentumok profi nyomtatása.

Azzal viszont számolnod kell, hogy ez a masina nem képes színes képek nyomtatására, csak fekete-fehérben működik. Így elsősorban dokumentumok feldolgozására tudod majd használni. Viszont plusz pont, hogy egy multifunkciós készülékről van szó, ami nem csak nyomtat, de akár szkennel vagy fénymásol is. Megint csak tökéletes tulajdonságok egy irodai nyomtató számára.

A képminőség teljesen elfogadható, 1200×1200 DPI. Mivel fényképeket nem fogsz vele nyomtatni, ezért szerintem ez rendben is van.

További pozitívum még, hogy többféle csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik. A hagyományos megoldások mellett természetesen lehetséges a Bluetooth-on vagy Wi-Fi keresztüli nyomtatás, de akár USB-n keresztül is megoldható. Sőt, támogatja az AirPrint és a Google Print technológiákat. Így tényleg zavartalanul elérheted majd a nyomtatót bárhonnan és bármilyen eszközről.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy a nyomtató képes a duplex, vagy kétoldalas nyomtatásra is, amivel sok papírt spórolhatsz meg hosszútávon.

Elsősorban irodai használatra tudom ajánlani ezt a nyomtatót, de akár otthonra is jó választás lehet, ha sok szöveges dokumentumot szeretnél nyomtatni.

HP LaserJet Pro MFP M428DW lézernyomtató nyomtató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Irodai használatra tökéletes választás
  •  Szuper gyors nyomtatási sebesség
  •  Hatékony
  •  Multifunkciós működés

Hátrányok:

  •  Csak fekete-fehérben nyomtat

További nyomtató tesztek