Hyaluron-Filler + Elasticity teszt

Hyaluron-Filler + Elasticity
Hyaluron-Filler + Elasticity

A legjobb választás az érett, száraz bőrre

  •  Könnyű állag
  •  Remek felszívódás
  •  Kiváló smink alap
Aktuális ár

Hyaluron-Filler + Elasticity - részletes információk
Márka Eucerin
Minden

Bőrfiatalítás és hidratálás egy tégelyben- ez az, amiért rajongunk az Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity nappali krémjéért. Ez a krém határozottan tudja, mit akar, és több oldalról támogatja meg a ráncok elleni küzdelmedet.

Hialuronsav összetétele biztosítja, hogy bőröd hidratált maradhasson, és a finom ráncok se kaphassanak esélyt. De nappali krémként természetesen gondol az UVA-elleni védelemre is, így – napvédő összetételének köszönhetően – mélyebb és problémásabb napsugárzás okozta ráncok ellen is felveszi a kesztyűt. Mindezt úgy, hogy a napvédő krémek egyik kellemetlen mellékhatásától mentes: nem hagy ragacsos érzetet, így nyáron is könnyű, kellemes társad lesz az arcápolásban.

A krém titka, hogy kis és nagy molekulatömegű hialuronsav egyaránt megtalálható benne, így nemcsak a bőr külső rétegét hidratálja, hanem az alsóbb rétegekben található mélyebb ráncokat is képes megcélozni.

Ha érett bőrre keresed a legideálisabb megoldást, vagy neked is állandó fejfájást okoz a rosacea és a folyton kipirosodó bőr, akkor bátran rábízhatod magad erre a bőrgyógyászatilag is tesztelt kis csodára.

Egyetlen aprócska hibát tudnék csak megemlíteni, ami nem feltétlenül okoz problémát mindenkinek: a krémnek rózsára emlékeztető kellemes illata van, ami valakinek talán intenzívnek bizonyulhat.

Hyaluron-Filler + Elasticity összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Könnyű állag
  •  Remek felszívódás
  •  Kiváló smink alap

Hátrányok:

  •  Intenzív illat

További tesztek