HyperX Cloud Stinger fejhallgató teszt

HyperX Cloud Stinger
HyperX Cloud Stinger

Headset játékosoknak

  •  Kellemes hangzásvilág
  •  Kedvező ár
  •  Felhasználóbarát kialakítás, kifejezetten játékosoknak
Aktuális ár

HyperX Cloud Stinger fejhallgató - részletes információk
Márka HyperX
Fejhallgató típusa Fül köré illeszkedő
Frekvencia-átvitel 18-23000 Hz
Csatlakozás Vezetékes

Természetesen nem maradhatnak ki a listánkról a gamer fejhallgatók sem. A Kingston által gyártott HyperX Cloud Stinger kiváló értékelésekkel rendelkezik, jó hangminőséget, zajszűrést és virtuális surround hangzást biztosít. Mindezek mellett szerencsére a bankszámládat sem fogja hazavágni.

A fület körülölelő kialakítás, a fém sínes, állítható fejpánt és a forgatóható memóriahab fülpárna tökéletes kényelmet garantálnak. A fejhallgató a maga 275 grammjával elég könnyű ahhoz, hogy hosszú távon is gond nélkül viselhesd.

A kényelem és a kellemes hangzás mellett több funkció is javítja a felhasználói élményt. A fülkagylón található hangerő szabályzó gombok egyszerűbbé teszik az irányítást, a mikrofont pedig manuálisan is lenémíthatod.

Mint minden valamirevaló gamer füles, úgy a HyperX Cloud Stinger is kompatibilis asztali gépekkel, apple gépekkel és különböző konzolokkal is.Ha játékhoz keresel headsetet, aminek nem csak a hangzásvilága kiváló, de a mikrofonja is jó minőségű és nem szeretnél feleslegesen sokat fizetni a Razer fülesekért, akkor kitűnő választás lehet ez a fejhallgató.

HyperX Cloud Stinger fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kellemes hangzásvilág
  •  Kedvező ár
  •  Felhasználóbarát kialakítás, kifejezetten játékosoknak

Hátrányok:

  •  Kevésbé menő, mint egy Razer vagy egy Steel Series füles

További fejhallgató tesztek