Hyundai HUM 770 párásító teszt

Hyundai HUM 770 párásító
Hyundai HUM 770 párásító

Nagy teljesítmény, jó ár

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Nagy víztartály
  •  Ionizációs légtisztítás
Aktuális ár

Hyundai HUM 770 párásító párásító - részletes információk
Márka Hyundai
Pára típusa Hideg pára
Párásító teljesítmény 300 ml/óra
Víztartály mérete 5,2 liter

Ez a párásító készülék egyértelműen dobogós helyet érdemel, ha ár-érték arányról van szó. Viszonylag olcón juthatsz hozzá, de emellett is nagyon jó teljesítményt nyújt. Szóval gyakorlatilag bárkinek jó szívvel tudom ajánlani. 

Egy elég sajátos, kissé lányos dizájnnal rendelkezik. Így néhány helyiségbe tökéletes kiegészítő lehet, de sajnos nem minden lakásban állja majd meg a helyét. Ha valami minimalistább készüléket keresel, akkor sajnos nem ez lesz számodra a jó választás.

Ultrahangos elven működő készülékről van szó, emiatt halk működés jellemzi. A zajszint mindössze 35 dB, szóval akár hálószobában is nyugodtan tudod majd használni. Óránként 300 milliliter nedvességet képes a levegőbe juttatni, ami akár 25 m2-re is elegendő lehet. 

Külön előnye, hogy hatalmas víztartályt kapott. 5,2 literes kapacitása azt jelenti, hogy akár 52 órán keresztül is képes zavartalanul működni. Ezzel megkímélheted magad a sűrű újratöltés okozta kellemetlenségekről. Természetesen nem maradhatott ki az üresjárat elleni védelem sem, így ha esetleg kiürült a tartály, a készülék automatikusan leáll.

32 wattos teljesítménnyel rendelkezik, így valamivel többet fogyaszt majd, mint a kisebb készülékek. Viszont egy párásítónál talán a fogyasztás kevésbé fontos szempont, mint mondjuk a hűtőszekrények vagy mosógépek esetében.

Az irányítás könnyű és egyértelmű. Egy LCD kijelzőről olvashatod le a fontosabb információkat, a beállításokat pedig a körülötte található gombok segítségével szabályozhatod majd. Természetesen rendelkezik egy beépített páraszint-mérővel is, így a megadott páratartalom és a levegő aktuális nedvessége alapján automatikusan képes szabályozni a saját működését. 

Apró extra még az ionizációs rendszer, ami megtisztítja a szoba levegőjét a nem kívánt kórokozóktól. Ezzel azonban érdemes óvatosan bánni, ugyanis az emberi test számára is káros lehet. Szóval a használatát csak akkor ajánlom, amikor senki sem tartózkodik a helyiségben.

Mindet összevetve én úgy érzem, hogy ez a párásító a saját árkategóriájában nagyon jó vásárt jelent. Ha kisebb lakáshoz vagy egy nagyobb helyiséghez keresel készüléket, akkor én jó szívvel tudom ajánlani ezt a masinát.

Hyundai HUM 770 párásító párásító összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Nagy víztartály
  •  Ionizációs légtisztítás

Hátrányok:

  •  A dizájn nem minden lakásban állja majd meg a helyét
  •  Magasabb fogyasztás

További párásító tesztek