inCondi ET600i elliptikus tréner teszt

inCondi ET600i
inCondi ET600i

Elliptikus tréner, mobiltelefonos applikációval

  •  Stabil szerkezet, jó minőségű fékrendszer
  •  Interaktív lehetőségek a telefonos alkalmazással
  •  Változatos programok és beállítások
Aktuális ár

inCondi ET600i elliptikus tréner - részletes információk
Márka inSPORTline
Lendkerék súlya 8 kg
Lépéshossz 40 cm
Teherbírás 200 kg
Fékrendszer Elektromágneses

A második helyezettünk egy drágább készülék, amit inkább csak tapasztalt felhasználóknak ajánlanék, akik tényleg ki is tudják használni a funkciók garmadáját, amit az inCondi ET600i ellipszis tréner tud nyújtani.

A készülék 8 kilogrammos lendkerékkel rendelkezik, ami a hátsó oldalon helyezkedik el és csendes ékszíjas meghajtással működik. Mint minden valamirevaló felső kategóriás ellipszis trénernél, úgy itt is természetes az elektromágneses fékrendszer és az önkenő csapágyak. Az ellenállást 16 szinten állíthatod, elektromos vezérlés segítségével.

Kényelmes, 40 centiméteres lépéshossz segíti elő a kényelmes edzést és a kiemelkedő 200 kilogrammos teherbírásnak és a 200 centiméteres támogatott magasságnak köszönhetően tényleg bárki használhatja a gépet. A készülék saját súlya 67 kilogramm, ami komoly stabilitást ad, viszont a transzportkerekek segítségével még így is könnyedén mozgatható.

LCD kijelzőre a felhasználóbarát elrendezés és a gazdag információmegjelenítés jellemzőek. Leolvashatjuk róla a különböző programok adatait, a sebességünket, az edzés időtartamát, a távolságot, teljesítményünket wattban, az elégetett kalóriát és a pulzusunkat is, amit mellkasöv vagy a markolatba épített szenzor segítségével egyaránt mérhetünk.

12 különböző programmal rendelkezik, amik között megtalálható a pulzusszám alapján történő terhelés és a megadott teljesítményhez igazított edzés is.

Ennek az ellipszis trénernek a legnagyobb előnye a tablet vagy okostelefon csatlakoztatás. A készülék wi-fi és bluetooth jelen keresztül kommunikál és tökéletesen kompatibilis az inCondi saját alkalmazásával. Ezzel virtuálisan edzhetsz akárhol a világon, a Google Street View segítségével futhatsz Kínában, Londonban vagy akár Floridában is. Az elért eredményeket pedig azonnal megoszthatod facebookon vagy akár twitteren is.

Az 5 éves kiterjesztett gyártói garancia, az interaktív edzési lehetőségek és a masszív, minőségi felépítés mind-mind az inCondi ET600i ellipszis tréner mellett szólnak. Ha nem sajnálod a pénzt egy drágább minőségi kondigépre, akkor ez a készülék lesz a tökéletes választás számodra.

inCondi ET600i elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Stabil szerkezet, jó minőségű fékrendszer
  •  Interaktív lehetőségek a telefonos alkalmazással
  •  Változatos programok és beállítások

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További elliptikus tréner tesztek