Indesit BDE 96435 9EWS EU mosó-szárítógép teszt

Indesit BDE 96435 9EWS EU mosó-szárítógép
Indesit BDE 96435 9EWS EU mosó-szárítógép

Profi minőség, kedvező ár

  •  Jó ár-érték arány
  •  Gazdag programválaszték
  •  Gazdaságos működés
  •  Szép, strapabíró kivitelezés
Aktuális ár

Indesit BDE 96435 9EWS EU mosó-szárítógép mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Indesit
Mosó kapacitás Mosó kapacitás
Szárító kapacitás Szárító kapacitás
Éves vízfogyasztás Éves vízfogyasztás
Éves energiafogyasztás Éves energiafogyasztás
Centrifuga zajszint Centrifuga zajszint

Ha egy jó minőségű, de korrekt árú mosó-szárítógépet keresel otthonra, akkor megtaláltad. Az Indesit az egyik legismertebb név, ha háztartási nagygépekről van szó, és ez nem véletlen. Megbízható masináik hosszú évekig jó szolgálatot tesznek majd, és ez nincs másként ezzel a modellel sem.

Egy kombinált mosó-szárítógépről van szó, ami elegendő kapacitással rendelkezik, hogy egy kisebb vagy közepes háztartást gond nélkül kiszolgáljon a mindennapokban. Mosási kapacitása 9 kilogramm, míg szárítani 6 kilogrammnyi ruhát tud egyetlen ciklus alatt. Ez azt jelenti, hogy egy közepes háztartási heti 2-3 mosással tökéletesen el lehet. Azonban egyszemélyes otthonokban még praktikusabb lesz a masina.

Mindent összevetve ez egy szuper kis mosó-szárítógép, ami tökéletes szolgálatot tesz majd a mindennapokban.

A masina D energiabesorolást kapott, ami éves szinten 123 kWh fogyasztást jelent. A szárítás ciklusonként 3,07 kWh elektromos áramot használ el. Ezek a számok kifejezetten jónak mondhatóak.

Zajszint tekintetében sem lehet panasz, bár a mosógép nyilván egy hangosabb masina, ami nem a hálószobában fog helyet kapni. Azért szerencsére nem túl hangos ez a modell. A mosási zajszintje 54 dB, míg a centrifugálásnál 80 dB-re lehet számítani. A centrifuga egyébként kifejezetten erőteljes, akár percenkénti 1400 fordulatszámra is képes. Így akkor sem kell sokat várnod a ruhák megszáradására, ha éppen nem használod a szárító programot és teregetnél.

A készülék számos beépített programmal rendelkezik, amik kitűnő segítséget nyújtanak majd a mindennapokban. Nem kell azon gondolkoznod, hogy melyik ruhához milyen beállítást használj, hiszen a készülék ezt elvégzi helyetted. 6 hagyományos mosási program és 6 különleges program közül választhatsz majd. Ezek között megtalálhatóak az érzékenyebb anyagok, és az alaposabb mosás is. Természetesen tudsz vele külön centrifugálni vagy öblíteni is.

Az ECO programok gazdaságosan és gyorsan mosnak, így tökéletesek lesznek mindennapi használatra. Természetesen a masina rendelkezik a túlfolyás elleni védelemmel és gyerekzárral is a maximális biztonság érdekében.

Mindent összevetve ez egy szuper kis mosó-szárítógép, ami tökéletes szolgálatot tesz majd a mindennapokban. Kisebb vagy közepes háztartásokba ajánlom elsősorban, hiszen a kapacitása közepesnek mondható. Emellett tényleg egy remekül sikerült elöltöltős modellről van szó, ami jó választás lehet otthonra!

Indesit BDE 96435 9EWS EU mosó-szárítógép mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány
  •  Gazdag programválaszték
  •  Gazdaságos működés
  •  Szép, strapabíró kivitelezés

Hátrányok:

  •  Nagyobb családok számára már nem lesz elegendő a kapacitás

További mosó- és szárítógép tesztek