Indesit XWDE 961480X WSSS EU mosó-szárítógép teszt

Indesit XWDE 961480X WSSS EU mosó-szárítógép
Indesit XWDE 961480X WSSS EU mosó-szárítógép

Szuper ár-érték arány

  •  Nagy mosási és szárítási kapacitás
  •  Hasznos extrák és programok
  •  Jó fogyasztás
Aktuális ár

Indesit XWDE 961480X WSSS EU mosó-szárítógép mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Indesit
Mosó kapacitás 9 kg
Szárító kapacitás 6 kg
Éves vízfogyasztás 19000 liter
Éves energiafogyasztás 1224 kWh
Centrifuga zajszint 81 dB

Jó mosó-szárítógépet keresel? Ez az Indesit modell mindent tud, amire csak szükséged lehet. Jó választás lehet kisebb, de akár nagyobb háztartásokba is. Nézzük is meg, hogy miért ajánlom jó szívvel ezt a gépet.

Kezdjünk a méretekkel. Ez egy elöltöltős készülék, ami sztenderd méretei mellett is kifejezetten nagy kapacitással rendelkezik. Egyetlen ciklus során 9 kilogramm ruhát képes kimosni, vagy 6 kilogrammot megszárítani.

Ez az Indesit modell mindent tud, amire csak szükséged lehet. Jó választás lehet kisebb, de akár nagyobb háztartásokba is.

Ami fontos még egy ilyen masinánál, az a fogyasztás. Lássuk, hogy ez hogy alakul. A energiabesorolást kapott a gép, ami nem feltétlen a legjobb, de nem is rossz. Ez éves szinten 1224 kWh elektromos áramot és 19000 liter vizet jelent. Ezek közül a vízfogyasztás, ami viszonylag magasnak mondható. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy ez szárításra és mosásra vonatkozik. Általában ennél kevesebbet szoktuk használni a gépet.

Pozitívum még a nagy teljesítmény. Ezt jól mutatja a centrifuga 1400-as percenkénti fordulatszáma is. A zajszintje viszont egy kicsivel magasabb, 81 dB. Mondjuk egy mosógépnél azért várható volt, hogy hangos lesz.

A mosási programok között megtalálható az összes fontosabb beállítás. Szóval nyugodtan moshatsz majd vele hagyományos töltetet, de akár érzékenyebb anyagokat is. Elérhető a 35 perces gyorsmosás, szárítás és az általános napi program is. Ezek jelentősen megkönnyítik majd a használatot. De választhatod akár a speciális farmer vagy sportruházat beállításokat is.

Van még néhány extra, amiről érdemes szót ejteni. A beépített szárazsági szint érzékelők nagyon jó szolgálatot tesznek majd. Beállíthatod a segítségükkel, hogy mennyire szeretnéd megszárítani a ruhát és azt is elkerülheted, hogy túlszáradjon, ezáltal pedig sérüljön az anyag. Az időzítő funkció is jól jöhet majd. Ezzel beállíthatod, hogy a gép akkor mosson, amikor nem vagy otthon, így már csak kipakolnod kell a tiszta és száraz ruhákat, amikor hazaérsz.

A szagtalanító ciklust emelném még ki, ami segít tisztán tartani a gépet és elkerülni a roppant kellemetlen dohos szagú ruhákat.

Mindent összevetve szerintem ez egy elég jó masina, ami nagy teljesítménnyel és kapacitással, jó fogyasztással és hasznos extrákkal rendelkezik. Jó szívvel tudom őt ajánlani bármilyen háztartásba.

Indesit XWDE 961480X WSSS EU mosó-szárítógép mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy mosási és szárítási kapacitás|Hasznos extrák és programok|Jó fogyasztás

Hátrányok:

  •  A centrifugálási ciklus valamivel hangosabb

További mosó- és szárítógép tesztek