inSPORTline Cable Column CC700 kondigép teszt

inSPORTline Cable Column CC700 kondigép
inSPORTline Cable Column CC700 kondigép

Professzionális erőkeret

  •  Hatalmas súly maximum
  •  Számtalan gyakorlat a teljes test edzésére
  •  Professzionális minőség
  •  Stabil, biztonságos és megbízható
Aktuális ár

inSPORTline Cable Column CC700 kondigép kondigép - részletes információk
Márka inSPORTline
Edzőgép típusa Erőkeret
Súly tartozék Nem

Ezt a kondigépet egyértelműen az igazi profiknak szánták. Ez jól megmutatkozik az árán is. Főként azoknak tudom ajánlani, akiknek az edzés az életük elválaszthatatlan része és tényleg komolyan veszik azt. A készülék akár konditermekben is megállja a helyét, de otthoni használatra is kiváló lehet. 

Egy erőkeretről van szó, ami számtalan különféle edzésmódot tesz lehetővé. Multifunkcionális kialakításának, a rendelkezésre álló gyakorlatok sokszínűségének és a hatalmas maximális súlynak köszönhetően akár versenysportolók is elégedettek lehetnek vele. A teljes testet megmozgatja és minden apró izom számára kihívást jelent majd a használata. 

Egy ilyen kondigépnél elengedhetetlen a stabil, masszív, strapabíró felépítés. A Cable Column edzőkeret ezeket minden probléma nélkül teljesíti is. A masszív acélcsövek karcálló borítást kaptak, az egész készülék stabilan áll a lábán, a szükséges helyeken pedig csúszásgátló markolatok könnyítik majd meg az edzést. 

Golyóscsapágyas, üvegszálas nylon görgőkkel van felszerelve, a legtöbb súlyhoz pedig rugalmas acélhuzalok csatlakoznak. Ez utóbbi nem csak roppant tartós, de a nylon borításnak köszönhetően halk és gördülékeny működést is biztosít. 

Említettem már, hogy hatalmas súly maximummal dolgozik a gép. Két toronnyal rendelkezik, amik egyenként 95 kilogrammnyi súlyt képesek kezelni. A gyakorlatokhoz szükséges nehézség 5 kilogrammonként szabályozható, szóval akár kezdők is használhatják, de az igazi profi nehézágyúk számára is megfelelő kihívást jelent majd. 

A toronysúlyokon felül természetesen elérhető a súlyemelő rúd is, ami 680 kilogramm teherbírással rendelkezik. Erre könnyen és stabilan rögzítheted a súlytárcsákat, edzés közben pedig az Active Balance elemekkel tudhatod majd magad biztonságban. Ez képes pár másodperc alatt becsúsztatni a rudat stabil állásba. Emellett rendelkezik még a készülék egy plusz biztonsági rögzítéssel is, ami nem engedi, hogy a rúd leessen. 

Ahogy egy ilyen komoly masinától ez elvárható, a Cable Column száznál is több különböző gyakorlat elvégzését teszi lehetővé számodra. Az összes kisebb és nagyobb izomcsoport számára találsz majd változatos edzési formákat, függetlenül attól, hogy milyen edzettségi szinten állsz. A súlyemelő rúd mellett a toronysúlyokhoz csatlakozó különböző fogantyúk, karok és tárcsák teszi változatossá az edzést. A markolatokat 20 magassági pozícióban állíthatod, így még több variáció érhető majd el. 

A teljesség igénye nélkül egy pár példa: alap a pillangó edzés, találsz gyakorlatokat a tricepsz és a bicepsz edzéséhez egyaránt, karnyújtás és karhajlítás is elérhető. A láb izmait lábemelésekkel, terpesz állomással, guggolással trenírozhatod. Emellett végezhetsz fekvőtámaszokat, evezést szimuláló edzést, mellnyomást, teniszütés szimulálást és még számtalan másik gyakorlatot is. 

Érdemes még megemlíteni, hogy a gyártó kiemelkedően magas, 5 éves garanciát vállal a készülékre. 

Én úgy gondolom, hogy a fentiekből egyértelmű, hogy egy profi kondigépről van szó. Ezzel a masinával nem kell majd attól tartanod, hogy esetleg kinövöd vagy túl edzett leszel és nem nyújt majd elegendő kihívást. A Cable Column egy egész életen át hű társad lesz az edzésben.

inSPORTline Cable Column CC700 kondigép kondigép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hatalmas súly maximum
  •  Számtalan gyakorlat a teljes test edzésére
  •  Professzionális minőség
  •  Stabil, biztonságos és megbízható

Hátrányok:

  •  Elég borsos az ára

További kondigép tesztek