inSPORTline Cruzz elliptikus tréner teszt

inSPORTline Cruzz
inSPORTline Cruzz

Kiváló minőség, kedvező áron

  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Komolyabb edzésekhez is jó lehet
  •  Megbízható működés
Aktuális ár

inSPORTline Cruzz elliptikus tréner - részletes információk
Márka inSPORTline
Lendkerék súlya 7 kg
Lépéshossz 42 cm
Teherbírás 120 kg
Fékrendszer Elektromágneses

Toplistánk első helyezettje egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező kondigép, ami stílusos megjelenéssel és hátsó lendkerekes felépítéssel rendelkezik. Az ára valamivel drágább, mint a belépő kategiórás gépeké, azonban csérébe olyan paraméterekkel rendelkezik, amikkel a jóval drágább ellipszis trénerekkel szemben is megállja a helyét.

7 kilogrammos lendkerékkel rendelkezik, amitől fölfelé már akár komolyabb  edzésekhez is alkalmas lehet egy gép. A kerék kétirányú mozgást tesz lehetővé, és kifejezetten csendes ékszíjas meghajtással rendelkezik. A fékrendszer a legfejlettebb elektromágneses technológiát használja, ami még halkabb működést tesz lehetővé. Az önkenő csapágyak nem igényelnek manuális karbantartást,  a 16 fokozatban állítható elektromos ellenállás-vezérlés pedig még kényelmesebbé teszi a használatot és lehetőséget ad a különböző beépített edzésprogramok használatára.

A készülék maximális terhelése nem a legjobb, de azért a 120 kilogrammos felső határ sok esetben elegendő lehet. Összességében egyébként egy stabil készülékről van szó 46 kilogrammos súllyal és nagy helyet biztosító 42 centiméteres lépéshosszal. Az edzés során használhatjuk a készülék rögzített vagy mozgókarjait egyaránt, ezzel is variálva a megmozgatott izomcsoportokat.

Könnyen áttekinthető, stílusos LCD  kijelzőjén megjelenik az összes olyan adat, ami elengedhetetlen az edzéshez, úgy mint a megtett távolság, az edzés időtartama, az elégetett kalória, a pulzus, sőt még a fordulatszámot és a teljesítményt is megjeleníti. A kijelző melletti felületről leolvashatóak a különböző programok, így még egyszerűbbé válik a megfelelő edzés kiválasztása.

A készülék 12 előre programozott beállítással rendelkezik, köztük a népszerű HRC móddal, ami a markolatban található pulzusmérő adatai alapján automatikusan módosítja az edzés intenzitását. Ezen felül pedig a felhasználó által beállítható programokat is tartalmaz.

Összességében egy igazán jó készülék a Cruzz elliptikus tréner, ami tökéletes választás lehet a haladóbb felhasználók számára is. Árban nincs túlságosan elszállva, funkcionalitásban azonban gazdag és a működése is a jó minőségről árulkodik. Ezt a gyártó által nyújtott 5 éves garancia is alátámasztja.

inSPORTline Cruzz elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagyon jó ár-érték arány
  •  Komolyabb edzésekhez is jó lehet
  •  Megbízható működés

Hátrányok:

  •  Ennek a készüléknek igazából nincs konkrét hátránya

További elliptikus tréner tesztek