inSPORTline inCondi UB45i szobakerékpár teszt

inSPORTline inCondi UB45i szobakerékpár
inSPORTline inCondi UB45i szobakerékpár

Több, mint egy egyszerű szobabicikli

  •  Nagy teljesítmény
  •  Masszív felépítés
  •  Számos hasznos extra a mobilos appnak köszönhetően
Aktuális ár

inSPORTline inCondi UB45i szobakerékpár szobakerékpár - részletes információk
Márka inSPORTline
Vezérlés típusa Elektronikus
Lendkerék súlya 8 kg
Ellenállási fokozatok száma 16

Ez az inSPORTline szobakerékpár nem csak azért szuper, mert kiváló felépítéssel és teljesítménnyel rendelkezik. Van egy rejtett szuper képessége is, amire mindjárt ki is térek. Előbb azonban lássuk a nyers erőt, amit ez a gép képvisel.

Egy 8 kilogrammos lendkerék képezi a masina lelkét, amihez mágnesfékes rendszer kapcsolódik. A nehézségi fokozatokat elektronikusan tudod szabályozni, akár 16 szinten keresztül. Ez elegendő teljesítményt nyújt akár tapasztaltabb, profi felhasználók számára is.

Pozitívum még a masszív kialakítás, aminek köszönhetően a teherbírás akár 130 kilogramm is lehet. Így aztán tényleg akárki nyugodtan használhatja a biciklit. Az ülésnek a magassága és vízszintes helyzete is állítható a még kényelmesebb edzés érdekében.

Természetesen ez a készülék is rendelkezik beépített számítógéppel és LCD kijelzővel. Itt tudsz választani a 12 előre megadott program közül, de teljesítmény alapján is edzhetsz vagy akár a pulzusszámhoz igazodó nehézséget is választhatod. Ez utóbbihoz a pulzusmérő be van építve a fogantyúba. Egyéni programokat is alkothatsz, ha már igazán profinak érzed magad.

Ez a szobakerékpár rendelkezik egy tablet tartóval is, amire szükséged is lesz, ha szeretnéd maximálisan kiaknázni a képességeit. A rejtett szuper képesség – amit említettem korábban – ugyanis egy mobilos alkalmazás. Ennek segítségével valódi útvonalakat járhatsz be edzés közben, a gép nehézségi szintje pedig alkalmazkodik a tényleges terephez. Ezen felül testre szabott edzésmódok közül is választhatsz, mint a maraton edzés, fogyás, váltakozó intenzitású programok és sok más. Az alkalmazás pontosan számon tartja majd a fejlődésedet és az edzéseidhez kapcsolódó adatokat, amiket így akár egyből meg is oszthatsz a közösségi médiában.

Én úgy gondolom, hogy ez a mobilos app a képes a következő szintre emelni az otthoni szobabiciklis edzéseket. Sokkal motiváltabb leszel a használatával és az edzés is izgalmasabbá válik majd. Emellett természetesen arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy még az alkalmazás nélkül is egy elég szuper gépről van szó. Szóval én jó szívvel tudom ajánlani bárkinek.

inSPORTline inCondi UB45i szobakerékpár szobakerékpár összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy teljesítmény|Masszív felépítés|Számos hasznos extra a mobilos appnak köszönhetően

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További szobakerékpár tesztek