inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner teszt

inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner
inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner

Szuper ár-érték arány

  •  Jó ár-érték arány
  •  32 fokozaton állítható terhelés
  •  Rengeteg edzésprogram közül választhatsz
  •  Kezdők és haladók számára is jó választás
Aktuális ár

inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner elliptikus tréner - részletes információk
Márka inSPORTline
Lendkerék súlya 9 kg
Lépéshossz 42 cm
Teherbírás 150 kg
Fékrendszer Mágneses

Az inSPORTline Omahan ET egy szuper elliptikus tréner, ami sok különböző funkcióval rendelkezik és tökéletes választás lehet otthoni használatra. Nézzük meg pontosan, hogy mit is tud ez a készülék!

Nagy méretű, 9 kilogrammos lenderékkel rendelkezik, ami megfelelő terhelést nyújt majd kezdők és haladók számára egyaránt. Pozitívum még, hogy nem csak a meghajtásért felelős kerék méretes, de maga a masina is masszív, stabil kialakítással rendelkezik, így mindig biztonságos marad a használata a legkeményebb edzés közepette is. 42 centiméteres lépéshosszával pedig akár 200 centis felhasználói magasságig is nyugodtan használható, a teherbírása pedig ugyanilyen kiemelkedő, 150 kilogrammig terhelhető.

Nagy teljesítménnyel, sokoldalú beállításokkal és széleskörű felhasználói lehetőségekkel rendelkezik.

A mágneses fékrendszernek köszönhetően könnyedén állítható az ellenállás, akár 32 fokozaton keresztül. Így mindenki megtalálhatja majd a számára ideális edzési szintet. Külön pozitívum, hogy a nehézség elektronikusan szabályozható, ami kevesebb lehetőséget jelent a meghibásodásra, és a használata is kényelmesebb.

Természetesen beépített számítógéppel és kijelzővel is rendelkezik a masina. Erről leolvashatod majd a fontosabb információkat. Megtudhatod az edzés időtartamát, a megtett távolságot, az aktuális sebességet, a másodpercenkénti fordulatszámot, de még a pulzusodat és az elégetett kalóriák számát is megmondja a kompjúter.

Ez az elliptikus tréner számos különböző programmal rendelkezik, így mindig kiválaszthatod majd a számodra legmegfelelőbbet. Elérhető 12 gyári program, de akár saját edzéstervet is összeállíthatsz. A WATT programmal az előre kiválasztott teljesítmény alapján automatikusan szabályozza majd az edzés nehézségét, míg a HRC program az aktuális pulzusodhoz igazítja azt.

Rendelkezik még néhány hasznos extrával is ez a masina. A tablet- és kulacstartók kényelmi funkciók, amik jól jöhetnek majd hosszabb edzés esetén. Emellett csatlakoztathatsz hozzá mellkasi pulzusmérő övet is, ami pontosabb leolvasásra képes, mint a markolatba épített érzékelők.

Összességében szerintem egy nagyon szuper elliptikus trénerről van szó, amit jó szívvel tudok ajánlani bárkinek. Nagy teljesítménnyel, sokoldalú beállításokkal és széleskörű felhasználói lehetőségekkel rendelkezik. Mindezt viszonylag kedvező áron. Nálam bőven toplistás.

inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány
  •  32 fokozaton állítható terhelés
  •  Rengeteg edzésprogram közül választhatsz
  •  Kezdők és haladók számára is jó választás

Hátrányok:

  •  Ennél a masinánál nem nagyon tudnék kiemelni semmilyen negatívumot

További elliptikus tréner tesztek