inSPORTline ProfiGym N10 kondigép teszt

inSPORTline ProfiGym N10 kondigép
inSPORTline ProfiGym N10 kondigép

Belépőkategóriás kondigép

  •  Kedvező ár
  •  Rengeteg elérhető gyakorlat
  •  Kezdők számára tökéletes választás
Aktuális ár

inSPORTline ProfiGym N10 kondigép kondigép - részletes információk
Márka inSPORTline
Edzőgép típusa Multifunkciós edzőtorony
Súly tartozék Igen

A kondigépek ára azért elég borsos tud lenni, nincs mit szépíteni ezen. Sajnos nem mindenki engedhet meg magának félmilliós gépeket otthoni edzésre és a kezdők esetében ez sokszor totális pénzkidobás is lenne. Ezért gondoltam, hogy írok egy belépőkategóriás készülékről is, amihez már kicsivel több, mint százezer forint körül hozzájuthatsz.

Ez a masina kevésbé masszív, mint a drágább társai, ami részben elősegíti, hogy olcsóbban árulhassák. Ugyanúgy strapabíró acélrudakból készült, megvan a kényelmes háttámla és az állítható magasságú ülés is. A csigákon rugalmas acélhuzalok mozognak és a fogantyúk is megkapták a csúszásmentes borítást. Szóval azért az alapvető dolgok stimmelnek itt is, viszont a készülék saját súlya mindössze 36 kilogramm. Ez azt jelenti, hogy muszáj leszel valamilyen módon rögzíteni a padlóhoz, ahhoz, hogy az edzés biztonságos maradjon. A teherbírása is alacsonyabb valamivel, hiszen csak 100 kilogrammos súlyig használható.

Toronysúly helyett ez a gép tárcsákkal operál. Mindkét oldalon találhatóak 30 milliméteres tárcsatartók, amikre elhelyezheted a súlyokat. Ezzel pontosan be tudod állítani a megemelni kívánt súlyt, viszont ez valamivel macerásabb, mint ha csak egy pöcköt kéne átállítanod. A készülék maximálisan 65 kilogrammig terhelhető, emiatt profi testépítők számára nem, inkább kezdőknek ajánlanám. Illetve azt is fontos még kiemelni, hogy a csomagban nem találhatóak meg a súlyok, ezeket külön kell majd megvásárolnod.

Hatalmas pozitívum viszont, hogy az alacsony ár mellett is megmaradt a gazdag választék, ami a gyakorlatokat érinti. Több, mint százféle módon edzheted az izmaidat és bármelyik izomcsoportot erősítheted ezzel a készülékkel.

Elérhető a felső lehúzó rúd, a kar, a hát és a vállak erősítéséhez. Csinálhatsz vele izolált bicepsz gyakorlatokat is vagy a lábat nyújthatod és hajlíthatod. Megtalálható az alapnak számító pillangó, az alsó rúd pedig az evezést szimulálja. A fentiek csak néhány lehetőséget mutatnak be, a teljesség igénye nélkül. 

A lényeg, hogy kezdők számára hosszú hónapokra elegendő kihívást fog nyújtani ez a masina. Szóval ha az otthoni edzőtermed első darabját keresed, akkor jó választás lehet a ProfiGym N10.

inSPORTline ProfiGym N10 kondigép kondigép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Rengeteg elérhető gyakorlat
  •  Kezdők számára tökéletes választás

Hátrányok:

  •  Alacsonyabb maximális súly
  •  Ajánlott rögzíteni a padlóhoz
  •  A súlytárcsákat külön kell megvásárolnod

További kondigép tesztek