inSPORTline Skeleton taposógép teszt

inSPORTline Skeleton taposógép
inSPORTline Skeleton taposógép

Hatékony edzés oldalazó lépésekkel

  •  Nagyszerű ár-érték arány
  •  Masszív felépítés
  •  Ízületkímélő edzés
Aktuális ár

inSPORTline Skeleton taposógép taposógép - részletes információk
Márka inSPORTline
Típus Oldalazó taposógép
Teherbírás 120 kg

A legtöbb taposógép hasonló elven működik: függöleges irányban nehezített lépéseket tehetünk, amik erősítik a lába izamait és kardio edzésnek is kiválóak. Az inSPORTline Skelethon masinája azonban kicsit változtat ezen a képtelen, ugyanis ezzel a készülékkel oldalazó lépéseket tehetünk majd meg. Így erősíti a comb belső izmait is, a vádlit és a láb más részeit egyaránt.

Ez a hatékony edzőgép remek választás lehet otthonra, ugyanis nem foglal hatalmas helyet, edzés közben nyugodtan nézhetjük kedvenc sorozatunkat, maga a mozgás pedig hatékony lesz. Emellett további előnye még, hogy ez a fajta, úgynevezett low-impact edzés kíméli az ízületeket, például a futással ellentétben.

Ez az edzőgép nem csak hatékony választás lehet fogyni vágyóknak, de ár-érték arányban is nagyon remeknek mondanám.

Ahogy már említettem az edzés során nehezített lépéseket kell majd megtennünk. Ezt a két oldali hidraulikus ellenállás biztosítja majd, amit 12 fokozaton keresztül szabályozhatsz. Ezzel növelheted vagy csökkentheted az edzés intenzitását, pontosan a saját szintedhez igazítva azt. A hidraulikus megoldás másik előnye, hogy folyamatos, gördülékeny mozgást tesz lehetővé, így nem terheli majd a boka és a térd ízületeit.

Ez az edzőgép stabil és strapabíró konstrukcióval készült, így hosszú évekig remek társad lehet. Ráadásul magát az edzést is biztonságosabbá teszi, hiszen csúszásgátlós talpakkal, fellépővel és kifejezetten nagy, 130 kilogrammos teherbírással rendelkezik. A dizájn hagy némi kivetnivalót maga után, ugyanis ez a masina nem kifejezetten szemrevaló. De hát az edzésnél úgyis inkább a hatékonyság lesz a lényeg, abban pedig nem lehet rá panasz.

Masszív felépítése miatt tökéletesen alkalmas otthoni, de akár edzőtermi használatra is.

Érdemes még megemlíteni a beépített számítógépet, ami lehetővé teszi a fejlődésünk tűpontos nyomonkövetését az edzések során. A digitális kijelzőről leolvashatjuk az edzés időtartamát, a megtett távot, a sebességet, az elégetett kalóriák számát. Emellett a készülék rendelkezik egy markolatba épített pulzusmérővel is, ami további képet adhat az edzésünk hatékonyságáról. Sőt, a számítógép még az elégetett zsír mennyiségét is képes kiszámolni nekünk, ami remek motiváció lehet az edzések utánra, vagy az utolsó néhány percben, amikor már alig bírjuk az iramot.

Ez az edzőgép nem csak hatékony választás lehet fogyni vágyóknak, de ár-érték arányban is nagyon remeknek mondanám. Nem kifejezetten drága, cserébe viszont masszív, tartós és kényelmes a használata. Szóval ha egy szuper kis taposógépet keresel, akkor megtaláltad!

inSPORTline Skeleton taposógép taposógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagyszerű ár-érték arány
  •  Masszív felépítés
  •  Ízületkímélő edzés

Hátrányok:

  •  Kevésbé esztétikus dizájn

További taposógép tesztek