inSPORTline Skootie elektromos roller teszt

inSPORTline Skootie
inSPORTline Skootie

Elektromos roller üléssel

  •  Stabil szerkezet
  •  Ülés és lengéscsillapító a kényelmesebb utazásért
  •  Nagy teljesítmény
Aktuális ár

inSPORTline Skootie elektromos roller - részletes információk
Márka inSPORTline
Motor teljesítménye 350 W
Hatótáv 28 km
Maximális sebesség 25 km/h

A következő készülék egy kicsit rendhagyó az elektromos rollerek között, ugyanis opcionálisan felszerelhető üléssel rendelkezik. Ez egy hasznos funkció lehet azok számára, akiknek nehezére esik az állás. Legyen szó rossz ízületekről vagy valamilyen egyéb betegségről, az inSPORTline Skootie kényelmes ülésén nyugodtan utazhatsz majd te is. 

A járgány egyik hatalmas pozitívuma a kiváló felépítés. Tartós alumínium vázat kapott, ami egyrészt erős és strapabíró. Ez jól látszik a magas, 120 kg-os teherbírásból is . Másrészt viszont tényleg ultrakönnyű, hiszen maga a roller, ülés nélkül mindössze 13,5 kilogrammot nyom. 

A váz is szuper minőségű, de a többi alkatrészre sem lehet panasz. Az első kerék felfújható, a hátsó pedig tömör. Emellett a roller elején található lengéscsillapítók tovább tompítják majd az út okozta rezgéseket. 

Ahogy már említettem a nyereg opcionálisan felszerelhető, így csak akkor fog helyet foglalni, amikor tényleg használni akarod. Pozitívum, hogy a konstrukció állítható. Mind a dőlésszöget, mind pedig az ülés magasságát személyre szabhatod. 

A jó kialakítás mit sem érne a megfelelő motor nélkül, de szerencsére itt ez is eléggé rendben van. 350 W-os teljesítmény és lithium akkumulátorok biztosítják majd a zavartalak utazást, akár 28 kilométeren keresztül. A maximális sebesség nem lélegzetelállító, azonban utcai közlekedéshez bőven elegendő: 25 km/óra. 

Ezen felül rendelkezik még a készülék egy színes kijelzővel is, amiről leolvashatod az aktuális sebességet, az akkumulátor töltöttségét, a megtett távolságot és az időt is.

A biztonsági funkciók is rendben vannak. Első, hátsó lámpák, csengő és dobfék található a járgányon. 

Szerintem ez az elektromos roller akár az ülés nélkül is jó vásár lehetne. Masszív felépítés, jó teljesítmény, korrekt ár. Viszont az üléssel együtt már egy igazi főnyeremény lehet, ha megfelelően ki tudod őt használni. 

inSPORTline Skootie elektromos roller összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Stabil szerkezet
  •  Ülés és lengéscsillapító a kényelmesebb utazásért
  •  Nagy teljesítmény

Hátrányok:

  •  Ennél a rollernél nem nagyon tudnék kiemelni negatívumot

További elektromos roller tesztek