inSPORTline Xbike szobakerékpár teszt

inSPORTline Xbike szobakerékpár
inSPORTline Xbike szobakerékpár

Összecsukható szobakerékpár

  •  Praktikus összecsukható konstrukció
  •  Stabil, masszív kialakítás
  •  Megjeleníti az edzéshez szükséges összes fontosabb adatot
Aktuális ár

inSPORTline Xbike szobakerékpár szobakerékpár - részletes információk
Márka inSPORTline
Vezérlés típusa Manuális
Lendkerék súlya 1,75 kg
Ellenállási fokozatok száma 8

Szemezgetsz az otthoni edzéssel, de nagyon kicsi a hely a lakásban? Félsz, hogy a nagyobb masinák folyamatosan útban lesznek? Az Xbike összecsukható szobabiciklit pontosan neked találták ki.

Ez a masina okos és praktikus konstrukcióval rendelkezik. Használaton kívül teljesen össze tudod őt csukni, így könnyedén eltüntetheted a kamra vagy egy beépített szekrény mélyére. Az összecsukható kialakítás ellenére is masszív és strapabíró, amit jól mutat a 100 kilogrammos terhelhetősége is. Emellett a nyereg is állítható, a kényelmesebb edzés érdekében. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a gyártó 180 centis felhasználói magasságig ajánlja a használatát.

A lendkerék sajnos kevésbé impresszív, mindössze 1,5 kilogrammos. Emiatt inkább kezdők számára ajánlanám. Természetesen a nehézségi fokozatok így is állíthatóak, 8 szinten.

Megtalálható benne még egy beépített számítógép, kijelzővel együtt. Erről leolvashatod a fontosabb információkat, úgy, mint az edzés időtartamát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és az aktuális pulzusodat. Utóbbihoz az érzékelő a markolatban található.

Ez a szobakerékpár alapvetően egy elég egyszerű darab, ami kezdők számára tökéletes választás lesz. A praktikus összecsukható kialakítás szerintem nagyon sokat ad hozzá a masina hasznosságához. Így tényleg nem fog felesleges helyet foglalni és kisebb lakásokban is nyugodtan nekifoghatsz a régóta halogatott fogyásnak.

inSPORTline Xbike szobakerékpár szobakerékpár összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Praktikus összecsukható konstrukció|Stabil, masszív kialakítás|Megjeleníti az edzéshez szükséges összes fontosabb adatot

Hátrányok:

  •  A lendkerék alacsony súlya miatt inkább kezdőknek ajánlanám

További szobakerékpár tesztek