iPad Pro tablet teszt

iPad Pro tablet
iPad Pro tablet

Prémium tablet, ha a legjobbat keresed

  •  Prémium minőség, felhasználóbarát kialakítás
  •  Kiváló teljesítmény
  •  Számos hasznos extra
Aktuális ár

iPad Pro tablet tablet - részletes információk
Márka Apple
Képátló Változó
Felbontás
Processzor
Memória
Tárhely
Operációs rendszer

Az Apple márkát gondolom senkinek nem kell bemutatnom. Van néhány olyan elektronikai cikk, ahol egyszerűen megkerülhetetlenek. A tablet piac pont ilyen, így aztán természetes, hogy egy Apple készülék is helyet kapott a toplistánkon.

Az iPad Pro szériája egyértelműen prémium minőségű, felső kategóriás termékekkel operál. Ennek megfelelően az áruk is magasabb, azonban ha a legjobbat szeretnéd, akkor mindenképpen érdemes velük is számolnod.

Ebben a termékcsaládban eltérő konfigurációk és hardverek érhetőek el, amiknek az ára is ez alapján változik majd, ezért a specifikációkat nem fogom részletezni. Viszont a szériára jellemző általánosságokat összefoglalom neked.

Az egyik dolog, ami minden egyes Apple tabletnél adott, az a gyönyörű kép, a nagy felbontású, prémium kijelző. A tökéletes élményhez hozzájárulnak a magas frissítési frekvencia és a True Tone technológiának köszönhető élénk színek. A kezelés egyszerű és intuitív, az érintőképernyőt használhatod kézzel vagy akár érintőceruzával is.

A másik alapvető tény, ha Apple termékekről van szó, hogy a motorháztető alatt található hardverek erősek és kiváló teljesítményt nyújtanak. Nagy méretű RAM, szuper processzor és az iOS operációs rendszer gondoskodnak a gyors és zavartalan működésről.

Negatívum viszont, hogy sok esetben az elérhető belső tárhely valamivel kisebb. Természetesen elérhetőek olyan változatok, amik megnövelt memóriával rendelkeznek, viszont ezeknek az ára is jóval magasabb.

Az, hogy Apple tabletet használsz további jelentős pozitívumokkal is jár. Ezek egyike, hogy hozzáférhetsz az Apple különböző szolgáltatás csomagjaihoz és számos csak iOS-en elérhető alkalmazások is. A cég a felhasználói élményt tűzte ki a zászlójára, így gondolom mondanom sem kell, hogy a fent említettek többnyire kényelmesen kezelhető és praktikus cuccok.

A másik dolog, amire nagy hangsúlyt fektetnek az a kiváló minőségű kamera, mind a hátlapon, mind pedig az előlapon. Természetesen ez nincs másként a tabletjeiknél sem.

Ami pozitívum még az a hosszú akkumulátoridő és az USB-C típusú csatlakozásnak köszönhető szuper gyors töltés és adatátvitel. Ezen kívül érdemes megemlíteni még, hogy az Apple tabletek első osztályú biztonsággal rendelkeznek, amire jó példa az arcfelismeréses vagy ujjlenyomat-olvasós védelem.

A fentiekből jól látszik, hogy itt egy igazi prémium kategóriás készülékről van szó. Mindegy, hogy szórakozáshoz vagy munkához keresel társat, az Apple iPad Pro készülékeiben nem fogsz csalódni!

iPad Pro tablet tablet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Prémium minőség, felhasználóbarát kialakítás
  •  Kiváló teljesítmény
  •  Számos hasznos extra

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További tablet tesztek