iWalk futópad teszt

iWalk futópad

Összecsukható futópad kezdőknek

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű használat
  •  Helytakarékos
Aktuális ár

iWalk futópad futópad - részletes információk
Márka iWalk
Motor teljesítménye 1 lóerő
Futófelület 98 X 34 cm
Maximális sebesség 10 km/óra

Ha még csak most ismerkedsz az edzés és kardio világával, akkor a következő futópadra érdemes lehet egy pillantást vetned. Egy belépőkategóriás masináról van szó, amihez viszonylag kedvező áron juthatsz hozzá. 

Ennek megfelelően elsősorban kezdők számára ajánlanám. Ezt jól mutatja az is, hogy a készülék 1 lóerős motorral rendelkezik. Ez maximálisan 10 km/óra sebességhez lesz elegendő. Az edzést valamivel nehezebbé teheti, hogy a futófelület alapvetően döntött, így olyan, mintha emelkedőn sétálnál vagy futnál. Sajnos a dőlésszög nem állítható, ami egy kisebb negatívuma ennek a gépnek. 

Természetesen a beépített számítógép itt is elengedhetetlen. A kijelzőről leolvashatod az aktuális sebességedet, az edzés időtartamát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is. Ezek a legfontosabb információk, amikre szükséged lehet. Emellett elérhető 6 különböző gyári program is, amikkel változatosabbá teheted az edzést. 

Annak ellenére, hogy belépőkategóriás készülékről van szó, mégis elfért benne két nagyon hasznos extra. Ezek közül az egyik a beépített MP3 hangszóró, ami futás közben szuper motivációt biztosít majd számodra, ha jól válogatod össze a lejátszási listádat. A másik említésreméltó dolog a mágneses vészleállító, ami kezdők esetében különösen fontos lehet. Ez automatikusan leállítja a motort, ha esetleg elfáradnál és megcsúsznál vagy elesnél. 

A gép konstrukciója egyébként kifejezetten praktikus. A saját súlya sem túl nehéz, mindössze 25 kilogramm, emellett pedig rendelkezik szállítókerekekkel is. Szóval a mozgatása nem fog különösebb gondot okozni. A használaton kívüli tárolást még inkább megkönnyíti majd, ez a futópad összecsukható. Így nem fog túl sok helyet foglalni, akár az ágy alá vagy a szekrény mögé is becsúsztathatod majd.

A fentiekből láthatod, hogy az iWalk futópad elsősorban kezdők számára jelenthet jó választást. Számukra viszont jó szívvel tudom ajánlani.

iWalk futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű használat
  •  Helytakarékos

Hátrányok:

  •  Alacsony maximális sebesség, emiatt haladók számára nem ajánlanám

További futópad tesztek