iWalk futópad teszt

iWalk futópad
iWalk futópad

Összecsukható futópad kezdőknek

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű használat
  •  Helytakarékos
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Capital Sports Pacemaker F100 futópad
Capital Sports Pacemaker F100 futópad
Aktuális ár
Lifefit TM3150 futópad
Lifefit TM3150 futópad
Aktuális ár
Gardian G8 futópad
Gardian G8 futópad
Aktuális ár

iWalk futópad futópad - részletes információk
Márka iWalk
Motor teljesítménye 1 lóerő
Futófelület 98 X 34 cm
Maximális sebesség 10 km/óra

Ha még csak most ismerkedsz az edzés és kardio világával, akkor a következő futópadra érdemes lehet egy pillantást vetned. Egy belépőkategóriás masináról van szó, amihez viszonylag kedvező áron juthatsz hozzá. 

Ennek megfelelően elsősorban kezdők számára ajánlanám. Ezt jól mutatja az is, hogy a készülék 1 lóerős motorral rendelkezik. Ez maximálisan 10 km/óra sebességhez lesz elegendő. Az edzést valamivel nehezebbé teheti, hogy a futófelület alapvetően döntött, így olyan, mintha emelkedőn sétálnál vagy futnál. Sajnos a dőlésszög nem állítható, ami egy kisebb negatívuma ennek a gépnek. 

Természetesen a beépített számítógép itt is elengedhetetlen. A kijelzőről leolvashatod az aktuális sebességedet, az edzés időtartamát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is. Ezek a legfontosabb információk, amikre szükséged lehet. Emellett elérhető 6 különböző gyári program is, amikkel változatosabbá teheted az edzést. 

Annak ellenére, hogy belépőkategóriás készülékről van szó, mégis elfért benne két nagyon hasznos extra. Ezek közül az egyik a beépített MP3 hangszóró, ami futás közben szuper motivációt biztosít majd számodra, ha jól válogatod össze a lejátszási listádat. A másik említésreméltó dolog a mágneses vészleállító, ami kezdők esetében különösen fontos lehet. Ez automatikusan leállítja a motort, ha esetleg elfáradnál és megcsúsznál vagy elesnél. 

A gép konstrukciója egyébként kifejezetten praktikus. A saját súlya sem túl nehéz, mindössze 25 kilogramm, emellett pedig rendelkezik szállítókerekekkel is. Szóval a mozgatása nem fog különösebb gondot okozni. A használaton kívüli tárolást még inkább megkönnyíti majd, ez a futópad összecsukható. Így nem fog túl sok helyet foglalni, akár az ágy alá vagy a szekrény mögé is becsúsztathatod majd.

A fentiekből láthatod, hogy az iWalk futópad elsősorban kezdők számára jelenthet jó választást. Számukra viszont jó szívvel tudom ajánlani.

iWalk futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű használat
  •  Helytakarékos

Hátrányok:

  •  Alacsony maximális sebesség, emiatt haladók számára nem ajánlanám

További futópad tesztek