JBL 5.1 Surround soundbar teszt

JBL 5.1 Surround soundbar
JBL 5.1 Surround soundbar

JBL minőség, 5.1 hangzásvilág

  •  Megbízható JBL minőség
  •  Jó hangzásvilág
  •  Különálló mélynyomó
  •  Korrekt ár-érték arány
Aktuális ár

JBL 5.1 Surround soundbar soundbar - részletes információk
Márka JBL
Típus Soundbar
Hangszórók száma 6
Összteljesítmény 550 W

Ha hangtechnikai cuccokról van szó, akkor a JBL sok esetben kézenfekvő választás lehet. Nem véletlenül. Jó minőségű, kitűnő hangzásvilágú és korrekt árú kütyüket gyártanak. Nincs ez másként ennél a soundbarnál sem.

Az 5.1 Surround névre keresztelt modelljük, ahogy a neve is mutatja, egy térhangzással rendelkező soundbar és mélynyomó kombó. A hangszórók a soundbar házában találhatóak, a mélynyomó viszont különálló és Bluetoothon keresztül csatlakozik. Így nem lesznek zavaró kábelek és könnyedén át tudod majd helyezni egyik helyről a másikra.

Ha hangtechnikai cuccokról van szó, akkor a JBL sok esetben kézenfekvő választás lehet.

A teljes rendszer teljesítménye 550 W, amiből 300-at a 25 centiméteres mélysugárzó tesz ki. Ez elegendő hangerőt biztosít a tökéletes mozi élményhez, és betölti majd az egész szobát.

Amit még érdemes kiemelni az az egyszerű, letisztult dizájn. Ez a készülék szépen megbújik majd a tévéd alatt, anélkül, hogy zavaró lenne. Ha pedig mégis rátéved az ember szeme, akkor a lekerekített élek és az egyszerű fekete borítás szép látványt mutatnak majd.

Külön pozitívum ennél a készüléknél, hogy beépített Chromecast és Apple Airplay 2 funkciókkal rendelkezik. Így nem csak a tévével használhatod majd, de akár telefonról vagy számítógépről is streamelhetsz rá hangot. Legyen szó zenéről, játékról vagy filmről, ez a JBL soundbar jó társad lesz.

A csatlakozás HDMI ARC kábelen keresztül lehetséges, de megtalálható rajta az optikai bemenet is. Így a legtöbb készülékkel kompatibilis lesz.

Ha szeretnél egy jó minőségű, gazdag hangzásvilágú soundbart otthonra, akkor a JBL modelljeit neked találták ki. Az 5.1 Surround elhozza majd az otthonodba a tökéletes mozis hangzásvilágot.

JBL 5.1 Surround soundbar soundbar összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Megbízható JBL minőség
  •  Jó hangzásvilág
  •  Különálló mélynyomó
  •  Korrekt ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További soundbar tesztek