JBL Flip 5 Bluetooth hangszóró teszt

JBL Flip 5 Bluetooth hangszóró
JBL Flip 5 Bluetooth hangszóró

Profi minőség

 •  Szuper JBL minőség
 •  Nagyon jó hangminőség
 •  12 órás akkumulátor élettartam
 •  Praktiktus használat
 •  Stílusos dizájn
Aktuális ár

JBL Flip 5 Bluetooth hangszóró bluetooth hangszóró - részletes információk
Márka JBL
Teljesítmény 20 W
Vízállóság Igen

Ha Bluetooth hangszórókról van szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül emellett az ikonikus darab mellett sem. Jó eséllyel már ránézésre is ismerős lehet, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hasonló kütyü a piacon. A JBL neve egyébként is elég erős garanciát jelent a minőségre, ha audiótechnikai cuccokról van szó. A JBL Flip Bluetooth hangszórója azonban még ehhez képest is kiemelkedő és számtalan elégedett felhasználót tudhat magáénak.

Elsőként a hangminőséget említeném meg. Nagyon röviden: ez a cucc szuperül szól! Bár kompakt mérettel rendelkezik, a JBL technikusai még ebből is kihozták a legtöbbet. 20 wattos összteljesítményével kenterbe ver sok másik nagyobb méretű Bluetooth hangszórót is. Emellett pedig a frekvenciatartomány is nagyon jó, 65 Hz és 20000 Hz között képes tisztán kihozni a hangokat.

Ha elsőosztályú Bluetooth hangszórót keresel, akkor a JBL Flip 5 személyében meg is találtad azt. Gyönyörű hangzásvilág, praktikus használat, kiváló minőség.

A másik hatalmas pozitívum az akkumulátor üzemideje. Ez a kütyü képes akár 12 órán keresztül ontani magából a kedvenc muzsikáidat. Így nem kell majd azon aggódnod, hogy a buli közepén zene nélkül maradnátok. Ehhez egy meglehetősen erős, 4800 mAh-es akkumulátort kapott a készülék, amit USB-C csatlakozón keresztül tudsz újratölteni. Ha pedig kezd merülni a készülék, arról az oldalán található jelzőfény tájékoztat majd.

Ezeknél a hangszóróknál fontos szempont még a praktikus használat, hiszen sok különböző szituációban használod majd őket, így jó, ha mindegyikben helyt áll a készülék. A JBL Flip ebből a szempontból is elég király. Kompakt mérete és alacsony, fél kilós súlya miatt egyszerű lesz a szállítása. Az okos hengeres kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen pozícióban jól működjön. De ez még nem minden. Hasznos extra a vízálló felépítés is, így amiatt sem kell aggódnod, ha esetleg ráfröccsen a medencéből a víz, vagy valakinek a poharából a gyümölcslé. (Mondjuk ez utóbbit nem lesz egy nagy élmény letakarítani, de legalább nem megy tönkre tőle a hangszóró.)

Természetesen a Bluetooth kapcsolat adott, amihez a korszerű 4.2-es szabványt kaptuk. Ez magas adatátviteli sebességet tesz lehetővé, ezzel pedig jobb hangminőséget.

Könnyedén használható iOS vagy akár Android telefonnal is, így a kompatibilitás miatt soha nem kell majd aggódnod. A vezérlés egyszerű a mobilkészüléken keresztül, de használhatod akár a diszkrét irányítógombokat is a készülék oldalán. Ezekkel szabályozhatod a hangerőt, de akár számot is léptethetsz.

Nem is nagyon tudok mást hozzáfűzni ehhez a hangszóróhoz. Szuper JBL minőség, rengeteg elégedett felhasználó, gyönyörű hangzásvilág. Igazából mindent tud, amit egy jó Bluetooth hangszórónak tudnia kell.

JBL Flip 5 Bluetooth hangszóró bluetooth hangszóró összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Szuper JBL minőség
 •  Nagyon jó hangminőség
 •  12 órás akkumulátor élettartam
 •  Praktiktus használat
 •  Stílusos dizájn

Hátrányok:

 •  Valamivel magasabb ár

További bluetooth hangszóró tesztek