JBL Tune500BT fejhallgató teszt

JBL Tune500BT fejhallgató
JBL Tune500BT fejhallgató

Szuper középkategóriás fejhallgató

  •  Jó hangzás, kényelmes használat
  •  Vezeték nélküli kialakítás
  •  Magas akkumulátor idő
  •  Egyszerű, de stílusos dizájn
Aktuális ár

JBL Tune500BT fejhallgató fejhallgató - részletes információk
Márka JBL
Fejhallgató típusa Fülre illeszkedő
Frekvencia-átvitel 20-20000 Hz
Csatlakozás Vezeték nélküli

Szeretnél egy igazán szuper fejhallgatót vásárolni és ebben az sem fog megállítani, ha két öt számjegyű a készülék ára? Akkor pont jó helyen jársz! A JBL okkal ez egyik legismertebb és leginkább ajánlott fejhallgató márka, amit ez a modelljük csak megerősíteni tud. 

A Tune500BT egy fülre illeszkedő, viszonylag kis méretű fejhallgató, ami mindenféle szuper cuccal van felszerelve. Mielőtt azonban ezekre rátérnék, gyorsan említést tennék a technikai paraméterekről. 20 és 20000 Hz közötti frekvencia-átvitellel rendelkezik, ami egy megszokott értékpár a legtöbb középkategóriás fejhallgatónál. Ez elegendő ahhoz, hogy kihozza a mélyebb basszusokat és tiszta hangzást biztosítson. A JBL PureBass technológiája pedig még komolyabbá teszi majd a kedvenc dalaidat. 

Első ránézésre nem feltétlen nyűgöz majd le ez a kütyü, hiszen a dizájn egészen mindennapi lett. A JBL-től egyébként is megszokhattuk már az egyszerűbb, már-már puritán megoldásokat. Személy szerint én imádom ezt bennük, hiszen ezek a fejhallgatók tényleg bármilyen ruhához vagy stílushoz passzolnak majd. Ha azonban a SkullCandy jellegű mintás vagy kreatívabb modellek jönnek be neked, akkor lehet ezzel kevésbé leszel boldog. 

Ami viszont bárkinek elnyeri majd a tetszését az a szuper kényelmes párnázás, az állítható pántok és az összecsukható kialakítás. Ezeknek köszönhetően a használat örömteli, a tárolás pedig egyszerű és biztonságos lesz. 

Fontos még, hogy ez egy vezeték nélküli fejhallgató, így aztán sosem kell majd a kábellel bajlódnod. Ahogy megszokhattuk ezeknél a készülékeknél, Bluetoothon keresztül csatlakoznak. Rendelkezik beépített mikrofonnal is egyébként, így aztán telefonálhatsz is rajta. Hasznos funkció lehet, hogy akár a mobiltelefon elővétele nélkül is elvégezhetsz egy csomó mindent. Ehhez nem a készüléken található gombokat kell majd használnod, hanem a hangirányítással működő Sirit- vagy a Google asszisztenst. 

A vezeték nélküli fejhallgatóknál problémát jelenthet, hogy nem bírja bennük túl sokáig az akkumulátor. Ennél a modellnél ezzel nem lesz problémád, hiszen akár 16 órányi használatot is simán hoz a kicsike. Így aztán elegendő lesz esténként feldobnod töltőre és máris egész nap élvezheted a muzsikát. Ha esetleg este elfelejtenéd töltőre rakni, akkor sem kell aggódnod, hiszen az aksi akár 2 óra alatt fullra tolja magát, ami azért elég korrekt. 

Ahogy a fentiekből is láthatod, ez egy kifejezetten remek kis fejhallgató. Kényelmes használattal, vezeték nélküli kialakítással, hosszú akkumulátor idővel. Egy szó, mint száz: a JBL megint alaposan kitett magáért. 

JBL Tune500BT fejhallgató fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó hangzás, kényelmes használat
  •  Vezeték nélküli kialakítás
  •  Magas akkumulátor idő
  •  Egyszerű, de stílusos dizájn

Hátrányok:

  •  Kicsivel magasabb ár

További fejhallgató tesztek