Joyor Y10 elektromos roller teszt

Joyor Y10
Joyor Y10

Elektromos roller hosszú utakra

  •  Nagy teljesítmény, akár 70 km-es hatótáv
  •  Biztonságos, masszív kialakítás
  •  Nagy teherbírás és nagy méretű állófelület
Aktuális ár

Joyor Y10 elektromos roller - részletes információk
Márka Joyor
Motor teljesítménye 500 W
Hatótáv 70 km
Maximális sebesség 35 km/h

A következő elektromos roller egy komolyabb masina, ami akár hosszabb utakon is megállja a helyét. Természetesen ennek megfelelően az ár is magasabb lesz, azonban cserébe erős motort, nagy hatótávot, masszív és kényelmes szerkezetet kapsz. 

Kezdjük elsőként a teljesítménnyel. A gép egy 500 W-os motort és lithium akkumulátort kapott. Ez utóbbinak a teljes töltési ideje akár 10-15 óra is lehet, szóval ezzel azért érdemes előre tervezni. Ennek nem az az oka, hogy lassan tölt a cucc, hanem, hogy elég nagy a kapacitása. Mi sem bizonyítja jobban a fentieket, mint a roller kiemelkedően magas 70 kilométeres hatótávja. A maximális sebességre sem lehet egyébként panasz, ugyanis akár 35 km/órával is “repeszthetesz” vele. 

A jobb elektromos rollerek általában olyan aerospace alumíniumból készülnek, mint amit a repülőgépeknél használnak. Nincs ez másként most sem. A váz tartós és viszonylag könnyűnek mondható. Azért mondom, hogy viszonylag, mert összesen akkumulátorral, mindennel együtt azért még így is eléri a 23 kilogrammos súlyt. Cserébe viszont kifejezetten nagy állófelülettel rendelkezik, amin akár egymás mellett is elhelyezheted a lábaidat. Másik előnye a nagy teherbírás, akár 120 kilogrammig használható. 

A kerekek is kifejezetten jó minőségűek. Szélesek, barázdáltak és levegővel tölthetőek. Ami hatalmas előnye ennek a gépnek, hogy nem csak a kerekek tompítják majd az utazást, hanem az első keréknél található felfüggesztés is. Ezek a paraméterek alkalmassá teszik a rollert akár burkolat nélküli úton vagy emelkedőn való használatra is. 

Megemlíteném még a multifunkciós LCD kijelzőt, amiről leolvashatod a töltöttségi állapotot, a sebességet és a megtett távolságot is. Emellett szabályozhatod a sebességet is 3 fokozaton. Választhatsz a 15, 25 vagy 35 km/órás gyorsaságok közül. 

Biztonság tekintetében sem lehet okod panaszra, ha a Joyor masináját választod. Első és hátsó fék egyaránt található rajta, az előbbi ráadásul jó minőségű tárcsafék. Ugyanígy megvannak az első, hátsó lámpák és a figyelmeztető kürt is. 

A fentiekből láthatod, hogy a Joyor Y10 elektromos roller gyakorlatilag tényleg minden igényt kielégít, amire csak vágyhatsz. Szóval ha a pénztárcád is engedi, akkor én nagyon jó szívvel tudom ajánlani ezt a járgányt. 

Joyor Y10 elektromos roller összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy teljesítmény, akár 70 km-es hatótáv
  •  Biztonságos, masszív kialakítás
  •  Nagy teherbírás és nagy méretű állófelület

Hátrányok:

  •  Drágább, mint az átlag elektromos roller

További elektromos roller tesztek