Kaspersky Total Security vírusirtó teszt

Kaspersky Total Security
Kaspersky Total Security

Szuperbiztos védelem az oroszoktól

  •  Elképesztően jól szerepel a teszteken
  •  Megbízható, élvonalbeli biztonságtechnikai cég
  •  Rendelkezik az összes szükséges extrával
Aktuális ár

Kaspersky Total Security vírusirtó - részletes információk
Márka Kaspersky
Tűzfal Igen
Biztonsági mentés Igen
Szülői felügyelet Igen

Az orosz kézben lévő Kaspersky Lab a világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai vállalata, akik 1997 óta vannak jelen a piacon. Sok évnyi tapasztalattal és kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek, nem csoda hát, hogy vírusirtó programjuk csak az elmúlt egy évben több, mint 60 független teszten ért el első helyezést.

Elsőosztályú vírusvédelemmel rendelkezik a program, emellett pedig nagyon jól szerepel, akkor is, ha teljesítményről van szó. Nem terheli túl a számítógép erőforrásait, emiatt akár gyengébb gépeken is gond nélkül futtatható.

Az ára inkább a felsőbb kategóriába tartozik, ugyanis évente 20-30 ezer forint környékén kell majd fizetned érte. Ezért cserébe 1-5 eszközön használhatod egyszerre. Ez a legnagyobb, legprofibb csomagjukra vonatkozik, ami már minden létező extrát tartalmaz.

A Kaspersky Total Security segítségével biztonságban tudhatod a fájljaidat, hiszen nem csak titkosítva lesznek, de automatikus biztonsági mentés is készül róluk és a zsarolóprogramokkal szemben is védelmet élvezhetnek majd. Ha pedig véglegesen meg szeretnél szabadulni valamitől, akkor a fájl megsemmisítő lesz a segítségedre.

Az internetes jelenlétedet is biztonságossá teszi a program használata. Első védelmi vonalként természetesen a tűzfal fog szolgálni, de ezen felül egy böngésző kiegészítő is elérhető, illetve a gyerekek védelmének érdekében használhatod a szülői felügyeleti eszközöket is. A jelszó kezelő segít, hogy biztonságban tudhasd az összes fiókodat, anélkül, hogy 30 különböző jelszót kelljen észben tartani.

A Kaspersky biztonsági programja a laptop lopás ellen is védelmet nyújt, illetve segít abban is, hogy a webkamerádon keresztül senki se tudjon utánad kémkedni vagy kukkolni.

Ebben a csomagban elérhető egy VPN szolgáltatás is, ami automatikusan működésbe lép, amikor nyilvános Wi-Fi hálózathoz csatlakozol. A havi adatforgalom korlátozva van, de plusz összegért növelheted ezt, amennyiben szükséged van rá.

Összességében én úgy gondolom, hogy a Kaspersky Total Security az egyik legjobb vírusirtó és biztonsági program a piacon. Kicsit magasabb árat kérnek el érte, de tényleg minden extrával rendelkezik, amire csak szükséged van és végtelenül megbízható.

Kaspersky Total Security vírusirtó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Elképesztően jól szerepel a teszteken
  •  Megbízható, élvonalbeli biztonságtechnikai cég
  •  Rendelkezik az összes szükséges extrával

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További vírusirtó tesztek