Kenwood KWL90.124SI konyhai robotgép teszt

Kenwood KWL90.124SI konyhai robotgép
Kenwood KWL90.124SI konyhai robotgép

Professzionális masina

  •  Erős motor, a keményebb hozzávalókhoz is
  •  Strapabíró kialakítás
  •  Hasznos és sokoldalú extrák
  •  Több különböző bővítmény
Aktuális ár

Kenwood KWL90.124SI konyhai robotgép konyhai robotgép - részletes információk
Márka Kenwood
Motor teljesítménye 1400 W
Keverőedény űrtartalom 7 liter
Turmix űrtartalom -

Ez a konyhai robotgép profi szakács jelölteknek készült. Erőteljes és masszív kialakítása miatt jól bírja majd a komolyabb terhelést is. Emellett pedig sok olyan funkcióval bír, amik az olcsóbb gépekben nem találhatóak meg.

Ami már elsőre is jó jel, az az erős, 1400 wattos motor. Ez adja a készülék lelkét és segítségével még a legkeményebb alapanyagok sem okozhatnak majd gondot. A bolygóműves keverési technika pedig gondoskodik majd róla, hogy a tál szélén se maradjon ki semmi. Ráadásul elérhető a turbo pulse gomb is, amivel bármikor maximálsi sebességre kapcsolhatsz, amikor csak szükséges.

Erős motor, strapabíró acél tálak, gazdag funkcionalitás, hasznos extrák. Minden, amire egy szakácsnak csak szüksége lehet.

A konyhai robotgépnek fontos része a keverőtál, ami ebben az esetben kifejezetten jó minőségű. Strapabíró rozsdamentes acélból készült, és 5 literes űrtartalmával különösen sok alapanyagot képes egyszerre feldolgozni. Sőt található még a csomagban egy 7 literes EasyWarm tál is, ami szintén acélból készült és képes a keverés mellett megmelegíteni az ételt. Tökéletes lehet csokoládé olvasztására például.

Ha leveseket, szószokat vagy smoothiekat készítenél, akkor pedig az 1,3 literes turmix bővítményt használhatod majd.

Ez a konyhai robotgép több bővítménnyel is rendelkezik, amik számtalan különböző étel elkészítését teszik lehetővé. Apríthatsz, verhetsz habot, gyúrhatsz tésztát vagy készíthetsz vele krémeket is. Természetesen ez még csak a kezdet. Ha kitapasztalod a különböző fejek használatát, akkor már csak a képzeleted szabhat határt az elkészíthető ételeknek. A változatos felhasználást segítik a beépített programok is, amikkel egyszerűen találod meg az adott feladathoz szükséges beállításokat.

Extrák tekintetében is jól felszerelt gépről van szó. Ide sorolhatjuk az egyszerűen kezelhető érintésérzékelős irányítópultot is, de a beépített mérleg is hasznos lesz a konyhai munka során. Emellett van egy beépített világítás is, amivel könnyebben látod majd, hogy mi történik a tálban.

Mindent összevetve ez egy jó minőségű, professzionális masina, ami jó szolgálatot tesz majd a konyhában. Nagy előnye, hogy strapabíró kialakítással rendelkezik. Az erős motor és a rozsdamentes acéltálak a keményebb igénybevételt is jól fogják bírni. Szóval ha sokat sütsz, főzöl, és megbízható társra van szükséged, akkor ez a Kenwood konyhai robotgép jó választás lesz.

Kenwood KWL90.124SI konyhai robotgép konyhai robotgép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Erős motor, a keményebb hozzávalókhoz is
  •  Strapabíró kialakítás
  •  Hasznos és sokoldalú extrák
  •  Több különböző bővítmény

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További konyhai robotgép tesztek