KLARFIT Galaxy Step taposógép teszt

KLARFIT Galaxy Step taposógép
KLARFIT Galaxy Step taposógép

Prémium minőség és megjelenés

  •  Modern, ízléses külső
  •  Stabil, masszív kialakítás
  •  Mellékelt gumiszalagok a felsőtest számára
Aktuális ár

KLARFIT Galaxy Step taposógép taposógép - részletes információk
Márka Klarfit
Típus Mini stepper
Teherbírás 120 kg

Szeretném neked bemutatni ezt a különleges taposógépet a Klarfit kínálatából. A legtöbb ministeppernél megszokhattuk, hogy a megjelenés helyett leginkább a funkcionalitás van a középpontban. Ennél a masinánál azonban nem kell kompromisszumokat kötnöd egyikkel sem. 

A Galaxy Step ugyanis egy olyan kis gépezet, ami egyszerre nyújt első osztályú teljesítményt és egyedülálló, prémium kinézetet. Lehet, hogy elsőre a gép külseje nem tűnik annyira fontosnak, de hidd el, hogy egy csinosabb masinára sokkal lelkesebben fogsz rápattanni és belekezdeni az edzésbe. Ez pedig – főleg az első néhány hétben – rengeteget fog számítani. 

Nem csak a modern megjelenés miatt ajánlom szívesen ezt a készüléket, hiszen a kialakításnál odafigyeltek arra is, hogy erőteljes, masszív gépet alkossanak. Rendkívül erős, strapabíró testtel és taposófelülettel rendelkezik. Az utóbbit egy külső keret határolja körbe, így tökéletesen illeszkedik majd bele az edzőcipőd, így növelve az edzés közbeni stabilitást. Ehhez jönnek még hozzá a csúszásgátló talpak és a rendkívül magas, 120 kilogrammos teherbírás.

Az edzés lelkét a hidraulikus ellenállási rendszer adja majd, ami kíméletes az ízületekkel, miközben keményen megdolgoztatja az izmokat. 

Természetesen elérhető a belső számítógép is, amit az LCD kijelzőn keresztül tudsz majd kezelni. Erről leolvashatod az elégetett kalóriák és a percenkénti lépések számát. Az állítható időzítővel pedig pontosan meghatározhatod, hogy milyen hosszú edzést szeretnél elvégezni. 

Ha nem csak a combokat és a popsit szeretnéd megdolgoztatni, hanem a felsőtestedet is, akkor van még egy jó hírem a számodra. A csomagban található gumiszalagokkal újabb mozgásformák nyílnak meg előtted, amikkel a hát, a kar és a mellkas izmait is fejlesztheted. 

Én úgy gondolom, hogy mini stepperek területén ez a készülék tényleg egyedülállónak számít. Nem csak a modern, merész és szemet gyönyörködtető külső miatt. A stabil és masszív kialakítás is rengeteget számíthat edzés közben. 

KLARFIT Galaxy Step taposógép taposógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Modern, ízléses külső
  •  Stabil, masszív kialakítás
  •  Mellékelt gumiszalagok a felsőtest számára

Hátrányok:

  •  Kicsivel magasabb az ára, mint az egyszerűbb ministeppereknek

További taposógép tesztek