Klarfit Roomik Move szobakerékpár teszt

Klarfit Roomik Move szobakerékpár
Klarfit Roomik Move szobakerékpár

Szuper praktikus szobakerékpár

  •  Szuper kreatív dizájn
  •  Használhatod munka vagy filmezés közben
  •  Praktikus és ízléses összecsukható kialakítás
  •  Mágnesfékes rendszer
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Klarfit Relaxbike 6.0 SE fekvő szobakerékpár
Klarfit Relaxbike 6.0 SE fekvő szobakerékpár
Aktuális ár
Klarfit Mobi FX 250 szobakerékpár
Klarfit Mobi FX 250 szobakerékpár
Aktuális ár
Gemini B200 szobakerékpár
Gemini B200 szobakerékpár
Aktuális ár

Klarfit Roomik Move szobakerékpár szobakerékpár - részletes információk
Márka Klarfit
Vezérlés típusa Elektronikus
Lendkerék súlya 8kg
Ellenállási fokozatok száma 24

A Klarfit szobakerékpárja egy igazán egyedi darab. Tökéletesen alkalmas arra, hogy elvégezd rajta a kardio edzéseidet, viszont akár az íróasztalodnál lévő szék helyett is használhatod. Hogy ez mit jelenet pontosan? Nem kell plusz időt töltened az edzéssel! Letekerheted az aznapi kilométereket akár munka, játék vagy filmezés közben is. 

A készülék nem csak kényelmes ülőhelyet, aktív edzést, de szemet gyönyörködtető látványt is nyújt az egyedi, amerikai nyírfából készült kialakításával. Így nem csak az edzés lesz rajta jó érzés, de esztétikailag is kielégítő kellék ez. 

Nagy pozitívum, hogy az apró méret ellenére is masszív, stabil gépről van szó. 21 kilogrammos saját súllyal rendelkezik és akár 100 kilogrammos felhasználói súlyig terhelhető. A megfelelő teljesítményről a 8 kilogrammos lendkerék gondoskodik, ami halk működést biztosító szíjmeghajtással egészül ki. 

Kezdők és haladók számára egyaránt jó választás lehet a Roomik Move, a nehézségi fokozatot ugyanis akár 8 szinten állíthatod. Mágnesfékes rendszere gördülékeny és ízületeket kímélő edzést tesz lehetővé. 

Ennek a szobabiciklinek a használata különösen praktikus, ugyanis pontosan beállíthatod az ülés magasságát. Használaton kívül sem okoz majd fejfájást a kicsike, hiszen a konstrukció teljesen összecsukható. Behajthatod a lábakat, az ülést lesüllyesztheted, a pedálokat pedig szintén el tudod rejteni. Így csupán egy ízléses fa doboznak kell majd a szobában helyet találni, de akár a pedálokat behajtva hagyományos székként is funkcionálhat. 

Elsőre érdekes lehet, hogy nincs rajta kapaszkodó. Ez azonban hosszútávon segít a core izmok és az egyensúlyérzék fejlesztésében. Gondolj csak arra, hogy olyan lesz az edzés, mintha egykerekűznél.

Azt azért még kiemelném, hogy a képen látható asztal sajnos nem tartozék, de az állítható magasságnak köszönhetően használhatod bármilyen otthoni asztallal vagy vásárolhatsz egy hasonló gurulós alkalmatosságot is.

Én úgy gondolom, hogy a Klarstein Roomik Move szobakerékpár egy elképesztően kreatív és praktikus darab, ami könnyedén megtalálja majd a helyét otthon vagy akár az irodában is. Takaríts meg időt az edzéssel és tedd egészségesebbé az ülve töltött óráidat! 

Klarfit Roomik Move szobakerékpár szobakerékpár összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper kreatív dizájn
  •  Használhatod munka vagy filmezés közben
  •  Praktikus és ízléses összecsukható kialakítás
  •  Mágnesfékes rendszer

Hátrányok:

  •  Az asztal nem tartozék
  •  Kapaszkodó nélkül elsőre furcsa lehet a használata

További szobakerékpár tesztek