Klarstein Aromatica II Duo kávéfőző teszt

Klarstein Aromatica II Duo kávéfőző
Klarstein Aromatica II Duo kávéfőző

Szuper ár-érték arány

  •  Jó ár-érték arány
  •  Szuper tudás, hasznos extrákkal
  •  Beépített daráló
  •  Nagyobb mennyiségű kávé lefőzésére is alkalmas
  •  Időzítő funkció
Aktuális ár

Klarstein Aromatica II Duo kávéfőző kávéfőző - részletes információk
Márka Klarstein
Típus Filteres kávéfőző
Teljesítmény 1000 W
Kávéfőző kapacitás 10 csésze
Kávé típusa Kávébab vagy őrölt

Beépített darálós kávéfőzőt keresel, de nem szeretnél vagyonokat kiadni? Akkor a Klarstein Aromatica II Duo gépet neked találták ki. Ez egy filteres kávéfőző, ami saját kávédarálóval és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Azért került fel a listánkra, mert tényleg egy nagyon sokoldalú gép, amihez korrekt áron juthatsz hozzá. Nézzük is a részleteket!

Először ejtenék pár szót a darálóról. Ez egy 150 grammos tartállyal rendelkező bővítmény. Öt fokozaton tudod állítani a darálást, így az erős főzetet biztosító finom szemcséjű kávétól az egészen durva őrleményig bármit készíthetsz vele. Természetesen arra is van lehetőséged, hogy kávébabok helyett már előre őrölt kávét használj, ha éppen olyan kedved van.

1000 wattos teljesítményével gyorsan és egyszerűen készíti el a reggeli nedűt, akár nagyobb mennyiségben is. Ahogy már említettem ez egy filteres gép. Használhatsz papír filtert is, de rendelkezik egy saját permanens filterrel is. Ennek nagy előnye, hogy aranyozott, így nem befolyásolja egyáltalán az elkészült főzet ízét. Ráadásul egyszerűen takarítható és nem kell mindig új filtert használnod.

A víztartályban egy aktívszén szűrő található, ami lágyítja a vizet és csökkenti a vízkövesedés. Innen indul a tökéletes reggeli kávé. Azt hogy éppen milyen főzetet innál pontosan be tudod állítani az egyszerűen áttekinthető LCD kijelző és a praktikus nyomógombok segítségével. Megadhatod azt is, hogy hány csésze kávét főznél. 2, 4, 8 és 10 csésze közül választhatsz, attól függően, hogy hányan ültök a reggeliző asztalnál, vagy, hogy mennyire vagy éppen fáradt. Emellett a kávé erősségét is megadhatod 3 fokozaton keresztül.

Az elkészült nedű egy 1,25 literes termoüveg kancsóba érkezik majd. Ez alatt található egy elektromos fűtőlap, ami akár 40 percen keresztül képes tökéletes hőmérsékleten tartani a lefőtt kávét. Ez különösen hasznos lehet irodai környezetben vagy akár otthon is, amikor nem mindenki ugyanakkor issza meg a reggeli életmentő folyadékot.

A gépen található kivehető alkatrészek jelentősen megkönnyítik a takarítást. Emellett pedig van még egy szuper funkció, amit mindenképpen érdemes megemlíteni: az időzítő. Ezzel gyakorlatilag percre pontosan beprogramozhatod a gépet, így amikor felébredsz már a frissen főtt kávé illata fog várni a konyhában. Micsoda időket élünk!?

Ha egy praktikus és széleskörűen használható kávéfőzőt keresel otthonra vagy az irodába, akkor nem is érdemes tovább nézelődnöd. A Klarstein Aromatica II Duo mindent tud, amire csak szükséged lehet.

Klarstein Aromatica II Duo kávéfőző kávéfőző összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány|Szuper tudás, hasznos extrákkal|Beépített daráló|Nagyobb mennyiségű kávé lefőzésére is alkalmas|Időzítő funkció

Hátrányok:

  •  Egy fős háztartásba kicsit drága

További kávéfőző tesztek