Klarstein Big Mommy Cool hűtő teszt

Klarstein Big Mommy Cool
Klarstein Big Mommy Cool

Hűtőszekrény nagycsaládosoknak

  •  A++ energiaosztály
  •  Hatalmas belsőtér
  •  Személyre szabható polc rendszer
  •  Állítható hűtési erősség
Aktuális ár

Klarstein Big Mommy Cool hűtő - részletes információk
Márka Klarstein
Készülék típusa Alulfagyasztós
Energiaosztály A++
Hűtő / fagyasztó űrtartalom 210 L / 90 L
Fogyasztás 205 kWh/év

Nem egy menő anyukát, hanem egy hatalmas méretű hűtőszekrényt szeretnék neked bemutatni a következő sorokban. A Klarstein kétrészes készüléke összesen 300 liter kapacitással rendelkezik, amivel bőven kiérdemelte a nevét.

A 210 literes hűtőtér felül található. Ezen belül három állítható magasságú üvegpolc, négy darab – szintén állítható – ajtó rekesz és az elengedhetetlen zöldségtartó fiók biztosítja, hogy ne csak megfelelő kapacitás jusson az élelmiszereknek, de mindennek meg is legyen a maga helye.

Az alsó részen lévő fagyasztó rekesz 90 literes belső térrel rendelkezik, ami számos különböző étel, zöldség és hús lefagyasztására alkalmas, így sosem kell majd aggódnod, hogy éppen van-e csirkemell a hentesnél. A fagyasztóban történő rendszerezést három különböző méretű fiók teszi egyszerűbbé.

Állítható hőmérsékletének köszönhetően pontosan szabályozhatod, hogy mennyire hűtse le az élelmiszereket. A hűtő rész 0 és 10C° között szabályozható, a fagyasztó pedig fixen -18C°-on hűt.

Energiatakarékos felépítésének köszönhetően kiérdemelte az A++ energetikai osztályzatot, éves szinten 205 kWh áramot fogyaszt csupán. Az alacsony fogyasztáson felül pozitívum még az elenyészőnek mondható, 40 dB-es zajszint, amivel akár a konyhában vagy étkező közelében elhelyezett készülék működése sem lesz zavaró.

A készülékhez belső megvilágítással rendelkezik, hogy mindig könnyedén megtalált, amit keresel. A csomagban található tojás- és jégkockatartók is hasznosnak bizonyulhatnak.

Elsősorban nagycsaládosoknak ajánlom ezt a robusztus, mégis elegáns konyhai gépet. A hatalmas belső térhez alacsony fogyasztás társul, de csak akkor éri ez meg, ha ki is tudod használni a rendelkezésre álló helyet.

Klarstein Big Mommy Cool hűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  A++ energiaosztály
  •  Hatalmas belsőtér
  •  Személyre szabható polc rendszer
  •  Állítható hűtési erősség

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem találkoztam különösebb negatívummal

További hűtő tesztek