Klarstein Montreal D párásító teszt

Klarstein Montreal D párásító
Klarstein Montreal D párásító

Stílus és teljesítmény

  •  Stílusos külső
  •  Légtisztító funkciók
  •  Kiváló teljesítmény
  •  Halk működés
Aktuális ár

Klarstein Montreal D párásító párásító - részletes információk
Márka Klarstein
Pára típusa hideg/meleg
Párásító teljesítmény 350 ml/óra
Víztartály mérete 6 liter

Vannak olyan háztartási készülékek, amik minden nap a szemünk előtt vannak. Míg egy vasalót elpakolhatsz a szekrénybe használat után, addig a párásító óhatatlanul a lakásod részévé válik majd. Emiatt különösen fontos, hogy ne csak a funkcióját töltse be maradéktalanul, hanem a szemnek is kellemes legyen. Ezt a gondolatot lovagolja meg a Klarsten Montreal D párásító készüléke. Semmi ocsmány fehér műanyag, semmi gagyi hatású neon szín, csak a színtiszta stílus. 

Természetesen ez magában még nem lenne elég, ahhoz, hogy jó szívvel ajánljam neked ezt a gépet. Ami teljessé teszi a képet, az a szuper funkcionalitás és teljesítmény. Nézzük is meg, hogy mit tud a kicsike. 

Az ultrahangos technológia halk működést biztosít, ami különösen hasznos lehet hálószobák párásítása esetén. A készülék 6 literes víztartállyal rendelkezik, amire szükség is van, hiszen végsebességen 350 ml nedvességet képes levegőbe juttatni óránként, amit 360 fokban, egyenletesen oszlat szét maga körül. Ez a teljesítmény a gyártó leírása szerint nagyjából 40 m2 párásítására elegendő.

Több beállítás is elérhető egyébként, a Klarstein Montreal D képes hideg és meleg vízpára kibocsátására egyaránt. Emellett több fokozaton állíthatod a párásítás intenzitását, vagy rábízhatod a gépre az intelligens szabályozást.

Számomra igazi pluszt jelentett, hogy ez a készülék nem csak párásítja a levegőt, de tisztábbá is teszi azt. Rendelkezik egy kihúzható kerámiagolyós szűrőbetéttel, ami a kisebb koszokat is képes eltávolítani. Ezen felül pedig elérhető az ionizáló funkció is. Ennek a lényege, hogy a gép ózont juttat a levegőbe, ami nem csak a kellemetlen szagokat, de a penészgombát is képes semlegesíteni. Így aztán zavartalanul élvezheted majd az optimális páratartalom és a tiszta levegő nyújtotta kényelmet. 

Az irányítást a távirányító és a LED-es érintőpanel kettőse biztosítja majd. Mindkettő kifejezetten intuitív, így gyerekjáték lesz a párásító a szabályozása. Pozitívum még, hogy akármikor pontos információkat olvashatsz le a készülékről a szoba hőmérsékletéről és páratartalmáról. 

Extrákként az időzítő funkciót és a könnyű tisztíthatóságot említeném még meg, utóbbi elsősorban a részlegesen szétszerelhető konstrukciónak köszönhető. 

Én személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy egy háztartási gép ne csak szuperül működjön, hanem stílusos is legyen. A Klarstein Monteral D párásítója ékes iskolapéldája ennek, így tökéletes választás lehet bármilyen háztartás számára.

Klarstein Montreal D párásító párásító összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Stílusos külső
  •  Légtisztító funkciók
  •  Kiváló teljesítmény
  •  Halk működés

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További párásító tesztek