Klarstein PopArt-Bar hűtő teszt

Klarstein PopArt-Bar
Klarstein PopArt-Bar

Retro hűtőszekrény

  •  Egyedülálló retro külső
  •  Több színben elérhető
  •  Jó teljesítmény
Aktuális ár

Klarstein PopArt-Bar hűtő - részletes információk
Márka Klarstein
Készülék típusa Egyajtós retro
Energiaosztály A+
Hűtő / fagyasztó űrtartalom 136 L / -
Fogyasztás 117 kWh/év

Ha már unod az egyszerű fehér vagy acél színű kocka hűtőket, amiket minden háztartásban látni, akkor a PopArt-Bar-t neked találták ki. Ez a retro stílusú hűtőszekrény mindent megváltoztat, amit eddig a hűtőkről gondoltál. Ezt a gépet nem kell elrejtened a kamrában, hiszen akár amerikai konyhás nappalid dísze is lehet. Az ívelt kialakíts, az egyedi fém lábak és a krém színű külső mind hozzájárulnak a hamisítatlan nosztalgiához. Többféle retro színben is elérhető.

Nem csak a külsejével hódít a Klarstein hűtőszekrénye, hiszen A+ energiaosztályának köszönhetően, mindössze 117 kWh-t fogyaszt évente, a hőfok pedig manuálisan szabályozható. Ehhez halk, duruzsoló, 42 dB erősségű zajszint tartozik.

A 136 literes belső tér egy kisebb háztartás számára bőven elegendő, fagyasztó résszel viszont nem rendelkezik. A belső teret állítható magasságú polcokkal szabhatod személyre, az ajtóban található polcok és a zöldségtartó rekesz pedig további helyet biztosít az élelmiszerek számára.

Egy átlagos teljesítményű és közepesen takarékos hűtőszekrényről van szó, ami azonban könnyedén konyhád díszévé válhat. Ha valami újat, valami merészet keresel, akkor bátran tudom ajánlani a Klarstein PopArt-Bar hűtőszekrényt.

Klarstein PopArt-Bar hűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Egyedülálló retro külső
  •  Több színben elérhető
  •  Jó teljesítmény

Hátrányok:

  •  Nem rendelkezik fagyasztó rekesszel

További hűtő tesztek